Snelevacature Amsterdam

Ontslag

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Kwijting beschrijft meestal een lekkage van Afscheiding uit de vagina van de vrouw. Dit is volkomen normaal, maar als het aan het veranderen is, op een ziekte wijzen. Ook van de urinebuis en de Penis kan lekken in bepaalde ziekten, een coëfficiënt van de zuivering die moeten worden onderzocht

  Wat is vaginale afscheiding?

  In de meeste gevallen, een afscheiding van een afscheiding, de term afscheiding uit de vagina van de vrouw bedoeld. Dit is medisch aangeduid als de Fluor genitalis. Dagelijks een kleine hoeveelheid van een wit en geurloos effluent, de witte rivier, is volkomen normaal, waarbij het bedrag van de afvoer van vrouw tot vrouw verschillend is. Bovendien, is het bedrag van de in het kader van de vrouw cyclus varieert. Kort voor de eisprong en voor de Aanvang van de maandelijkse bloeding (Menstruatie) is gevormd onder invloed van de geslachtshormonen een grotere hoeveelheid van de afscheiding van Oestrogeen. Ook de consistentie veranderingen tijdens de cyclus: Tijdens de ontlading in de richting van de vagina mid-Cycle meer transparant en dun, het is net voor en na de Menstruatie viskeus.

  De uitgezonden Afscheiding bestaat uit een vloeistof gevormd wordt door de klieren van de baarmoederhals en de cellen van het vaginale slijmvlies. In de vaginale afscheiding heel veel melkzuur bacteriën, het melkzuur en de zure omgeving van het genereren, het kan voorkomen dat de binnendringende ziekteverwekkers zich vermenigvuldigen in de vagina. Daarnaast is de Afscheiding zorgt ervoor dat de zaadcellen niet kunnen doordringen in een maagdelijke baarmoeder.

  Naast deze gezonde, nuttig ontlading van de vrouw in de vagina kan worden veroorzaakt door verschillende oorzaken echter, een pathologische ontlading. Dit is vaak van een andere kleur, een karakteristieke geur, of andere begeleidende symptomen. Bovendien, wanneer de vrouw voor een afscheiding uit de plasbuis (urethra fluor) en bij mannen een afscheiding uit de Penis.

  Video: Genitale Herpes

   

  Video: 7 tips om te voorkomen dat de blaasontsteking

   

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top