Snelevacature Amsterdam

Ontspannen in de vakantie

%image_alt%
Te verwennen het gezicht en rimpels tegen te gaan, helpt een vochtinbrengend masker Tegen de Stress van de feestdagen, een dag in de Spa kunt werken thuis wonderen. Vijf recepten voor lichaam en geest in Balans.

Kleine Energie-Boost

Als de huid voelt droog en gespannen, het geven van haar een body scrub elke 2-3 dagen met nieuwe soepelheid. Door de manier, het brengt het circuit in de swing van de dingen. Zeer verkwikkende dit recept werkt met rijst en gember.

Hier is hoe: 4 EETLEPELS rijst in de koffiemolen tot een fijn poeder met 3 EETLEPELS gember poeder en 2-3 THEELEPELS olijfolie mengen. In de douche, massage in de huid en spoel het dan weer.

Een voetbad om op te warmen

Behoort tot een juiste Spa dag, een wandeling in het Park. Als je na bibberend thuis een voetenbad is ideaal voor warm weer. Daarnaast stellen ze tegelijkertijd broos zolen van de voeten.

Hier is hoe: Vul een grote kom met ongeveer 36 graden warm water en voeg 4-7 druppels essentiële Olie van roos en een paar gedroogde rozenblaadjes (van de apotheek). De voeten baden gedurende 10 minuten in. Daarna goed drogen en breng deze zorgvuldig.

Vocht voor de handen

Droge handen voelen zich niet goed en kijk niet zo leuk. Echter, met een beetje Extra zorg, worden in een flash glad en toonbaar. Zeer effectief is een crème bad, gevolgd door een Quark-pack.

Hier is hoe: 1 Beker crème met 1-2 EETLEPELS van de honing in een pot, de warmte, het licht en plaats het in een middelgrote kom. De schone handen ongeveer 10 minuten om te zwemmen en vervolgens dep ze droog. Dan dikke Vaseline of vaseline en breng katoenen handschoenen aan te trekken. Na ongeveer 30 minuten, is het vet volledig ingeschoven en de huid fluweel zacht.

Dit egaliseert de teint

Na het douchen en WRIJF het in, het is tijd om te verwennen het gezicht en rimpels voorkomen. Dit werkt vooral goed met hydraterende maskers (uit de Reformhaus). De maskers kunnen worden gemaakt met biologische ingrediënten door de manier waarop ook prima.

Hier is hoe: 1 EETLEPEL fijne havermout met 1/2 Kopje boter melk toe en roer een paar minuten bronnen. Met de kwast op het gezicht en de hals, 30 minuten in de Leugen, laat het inwerken, en met de vochtige wassen afslanken doek.

Als Een Herstel Steun

Bewuste ontspanning is de meest betrouwbare methode van innerlijke onrust en nervositeit snel ontdoen van. Met zeer eenvoudige ademhalingsoefeningen dat werkt verrassend goed.

Hier is hoe: Zitten of staan rechtop, ontspan je schouders en sluit je ogen. Adem 10 tot 15 Keer zo diep in de buik en hij gespen aan de buitenkant. Dit doet u het beste in het open venster. Dus je krijgt een Extra Dosis zuurstof.

Geef een reactie

Scroll To Top