Snelevacature Amsterdam

OPC in grape seed extract kon voorkomen van de ziekte van Alzheimer

Aromatische plant stoffen in druivenpitten-extract in staat zijn tot het verkrijgen van cognitieve vaardigheden en lijkt te hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer.

Oligomere procyanidins, korte-OPC, evenals de belangrijkste werkzame stof in de thee, Catechine, Flavanols. Deze zijn onderdeel van een groep van flavonoïden en worden gerekend tot de aromatische Bestanddelen van de polyfenolen. Polyfenolen geven planten hun kleur, hun smaak en dienen als tannine of tannines.

Een verdere gevolgen, die polyfenolen, is de bescherming van planten van een eigen, vet-bevattende stoffen tegen Oxidatie. Deze woning is ook voor menselijke consumptie van voordeel, omdat polyfenolen fungeren alleen als een schooier, maar ook een anti-inflammatoir effect. Als de meest krachtige antioxidant OPC, die is het hoogst in de grape seed geldig zijn en schors van de pijnboom optreden extract. U kunt bovendien de effectiviteit van diverse vitaminen zoals A, C en E.

Zelfs sommige vormen van kanker cellen kunnen geremd worden in hun groei door de OPC. Wetenschappers van het prestigieuze Mount Sinai School of Medicine in New York City, verenigde staten, bleek dat de grape seed extract kan ook tot vertraging van de progressie van de ziekte van Alzheimer, op zijn minst. In het centrum van de onderzoeken, de ziekte van Alzheimer-Eiwit Bèta-Amyloïde, die deposito ‘ s in Seniele Plaque wordt gevormd, de hersencellen beschadigen en uiteindelijk leiden tot hun dood. Dit heeft op zijn beurt, het verlies van cognitieve vermogens, en eindigt vaak in de drie stadia van de ziekte van Alzheimer, de meest voorkomende ziekte dementie.

Eventuele vertraging van de aanvang van de ziekte van Alzheimer is een win

demenz verlangsamen OPC PolyphenoleOngeveer 1,2 miljoen mensen met een sterke opwaartse tendens worden getroffen in Duitsland is momenteel de ziekte van Alzheimer. Vanaf het moment van de diagnose, die is meestal alleen in de intermediate-advanced eerste stadium van de ziekte, begint een gemiddelde van zeven jaar van beproeving, waarin de Getroffen worden, zijn steeds minder en minder in staat om hun normale leven voortzetten.

De diagnose wordt gesteld op dit moment onder de 65ste jaar van de leeftijd (jonger dan één procent) en een significante stijging van de tarieven in de volgende jaren.

Ongeveer 30 procent van de 90-jarige lijden aan de ziekte van Alzheimer.

Alleen de vertraging van het optreden van de ziekte van Alzheimer symptomen kan het gevolg zijn van de natuurlijke sterfte is van groot nut voor u. Een Vertraging van tien jaar, bijvoorbeeld, zou dat betekenen dat de ziekte voor Veel in de normale levensduur, tenminste niet voor de tweede fase, de al ernstige beperkingen van de cognitieve vaardigheden, maar ook agressief gedrag wijzigingen optreden.

De vorming van tandplak door grape seed extract voorkomt

gehirn gedaechtnis vitamin bAls dat zo is, de opbouw van Beta-Amyloïd afzettingen voorkomen, zo is de hypothese van de wetenschappers van het New York City, kan stoppen met de dood van de hersencellen en het begin van de ziekte van Alzheimer.1 hier het mogelijke effect van de grape seed extract is dat het bewijs dat de onderzoekers gebruikt speciale, Tg2576-genaamd muizen. Deze transgene knaagdieren ontwikkelen bij het ouder worden, net zoals mensen, de gevreesde Beta-Amyloïde Plaques.

De leider van de studie, Dr. Giulio Maria Pasinetti is geen onbekende voor de ziekte van Alzheimer onderzoek. In ongeveer 30 onderzoeksprojecten en meer dan 150 onderzoeksrapporten, hij heeft geprobeerd om zo ver van de ziekte op het spoor. Pasinetti behoort, in deze context, om deze tarieven om af en toe een glas rode wijn om de zorg voor dementie. Ook hier is de OPC-inhoud is natuurlijk speelt in het sap van de druiven heeft een doorslaggevende rol. De Tg2576 muizen werden echter afzien van de heerlijke wijnen. Een groep Muizen kreeg ongeveer vijf maanden, een periode waarin de dieren meestal ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer symptomen, grape seed extract om de gebruikelijke voeding. Om ervoor te zorgen dat de objectiviteit van de wetenschapper, niet een andere groep muizen de onderzoekers van de grape seed extract te onderscheiden van Placebo.

In feite, de tijd toonde aan het eind van de onderzoeksperiode, in de hersenen van de muizen die werden gevoed met grape seed extract, hadden significant minder Plaque gevormd dan de andere groep. Pasinetti en zijn Team besluiten dat grape seed extract niet alleen voor de preventie van de ziekte van Alzheimer kan worden gebruikt, maar mayby ook het verlies van het geheugen bij mensen die al ontwikkeld voor de ziekte van Alzheimer kan voorkomen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top