Snelevacature Amsterdam

Opnieuw en opnieuw pijn in de rug? Vraag Je Vrouw Arts!

Rückenschmerzen können gynäkologische Ursachen haben
Een waarschuwing: de pijn die vaker optreden in de dagen voor de Menstruatie weer terug. Hier is een gynaecologisch trigger zou kunnen zijn van de vrouw van de arts te verduidelijken. Opnieuw en opnieuw, terug pijn en niets helpt? Dan dienen de klachten kunnen een gynaecologische oorzaak. Het bezoek aan de dokter brengt duidelijkheid.

Opnieuw en opnieuw de pijn in de rug weken Vera Müller uit Wiesbaden rum plagen. Wat niet weet wat de trigger van uw ongemak van een gynaecologische ziekte. “In het bijzonder, pijn, net als een gordel rond de schaamstreek, het heiligbeen en de voorste buikwand, om instructies te geven aan een gynaecologische oorzaak,” zegt Dr. Klaus König van de beroepsvereniging van gynaecologen (BVF) in München. “Pijn in de rug kan optreden tijdens de zwangerschap, tijdens en na de Hormonale veranderingen in de overgang. Om veranderingen in de Positie van de baarmoeder, in het bekken tumoren, chronische ontstekingen en ziekten in het kleine bekken gebied,” zegt de expert.

Weer terug pijn in de baarmoeder vleesbomen kan zijn om blame

De aandacht van vrouwen moet worden, als u nog steeds pijn in de rug, die cyclisch optreden in de dagen voor de Menstruatie verhogen. Mogelijke oorzaak kan worden vleesbomen goedaardige Bindweefsel gezwellen in de baarmoeder. Meestal zijn de gynaecoloog stelt voor om in dergelijke gevallen een hormonale behandeling met tabletten. Voorzichtig een nieuwe therapie te worden uitgehongerd, in het geval van baarmoeder vleesbomen: de uteriene fibroom embolisatie bekende methode onder plaatselijke verdoving korrel zand geïnjecteerd schepen, grote plastic kralen in het bloed. Er, ze verstoppen de weg voor de toevoer van voedingsstoffen en de vleesboom krimpt. De therapie wordt stationaire is uitgevoerd, en de middelen betaald.

Opnieuw en opnieuw pijn in de rug? Ook de endometriose kan de trigger

Onder de gynaecologische pijn in de rug triggers de endometriose. Hier zijn onderdelen van de baarmoeder om zich te vestigen, bijvoorbeeld op de eierstokken of in de buikholte. U kan leiden tot pijn in de rug tijdens en vóór de Menstruatie. Afhankelijk van de locatie van de endometriose letsels, de groei van het slijmvlies van de baarmoeder kan de huid van de gynaecoloog operatief verwijderd worden of met hormonen worden behandeld. Voor een milde endometriose het nemen van een pil met een hoge Progestageen inhoud helpt vaak.

Zachte helpt tegen de pijn

Wat helpt als vrouwen lijden meer pijn in de rug? Hulpverlening in acute geval belooft een combinatie met de pijnstiller Paracetamol of een warme zak hooi gelegd op de buik. Ontspanningsoefeningen, zoals QiGong of Tai Chi helpen om de pijn te verlichten en het harmoniseren van het lichaam.

De Atlas therapie: helpen met migraine, duizeligheid en pijn in de rug

 

 

 

Geef een reactie

Scroll To Top