Snelevacature Amsterdam

Optimale dieet voor diabetici: een Mediterraan dieet, geen Ontbijt

Voor het Ontbijt een Kop zwarte koffie en een heerlijke gourmet, De oplossing voor type – 2-Diabetes-patiënten lunch met wijn?

Voedingsdeskundigen adviseren om in plaats van de drie belangrijkste beter van vijf of zelfs zeven kleinere maaltijden op een dag. Deze voorstellen blijven hun toestemming. Echter, dit geldt voor gezonde mensen. In bepaalde ziekten, maar het kan zijn dat de invoering van andere voedselinname intervallen van betekenis is. Wetenschappers van de Universiteit van Linköping, Zweden, dat een lager aantal dagelijkse maaltijden voor type 2 Diabetes zou kunnen worden patiënten van toepassing.1

Verlaagd gehalte aan koolhydraten, minder vet en Mediterrane dieet in vergelijking

In hun gerandomiseerde studie in een cross-over Design, 21 proefpersonen deelgenomen, 19 in staat waren om al de test wordt uitgevoerd. Volgens de willekeurige principe, de deelnemers afwisselend een minder vet dieet met 45 tot 56 procent van de energie kwam uit koolhydraten, koolhydraat-beperkt dieet, met 16 tot 24 procent uit koolhydraten en ongeveer 50 procent van het bedrag van de energie uit vet, of een dieet volgen van de Mediterrane dieet.

Gebaseerd op het Ontbijt en de lunch werden geplaatst. Beide maaltijden samen, op voorwaarde dat in elk geval een hoeveelheid energie van 1025 tot en met 1080 calorieën voor de mannelijke en 905 tot 984 voor de vrouw. Zoals verwacht steeg de verminderde koolhydraten dieet, de bloedsuiker waarden zijn Veel kleiner dan de verminderde-vet, terwijl de triglyceride niveau is vergeleken met de vet-beperkt dieet hoger.

Stevige lunch met wijn laat de bloedsuikerspiegel niet te veel stijgen

MittelmeerdiätHet opmerkelijke resultaat is dat het Mediterrane dieet, op voorwaarde echter. Het moet worden toegevoegd dat ook de zweedse wetenschappers hebben een kijkje op de Mediterrane dieet gewoonten.

Een Ontbijt vindt niet plaats dan hier, namelijk, traditioneel, of bestaat uit een Kop zwarte koffie. Een heerlijke lunch worden geserveerd met een glas wijn. Deze werd tot vreugde van de proefpersonen in de studie, terwijl de koolhydraten vormen van 32 tot 35 procent van de energie-inname.

Verrassend is toegenomen, ondanks het ongeveer twee keer de calorie-inname tijdens de lunch, op de bloedsuikerspiegel, maar niet hoger dan de lage-vet dieet. Dit werd bevestigd op twee andere dagen van het testen, waar het Ontbijt bestond uit een Kop zwarte koffie, de lunch, was echter weelderige en om te worden genomen van elk van de zes keer de punten bloedmonsters werden.

De onderzoekers concludeerden dat bij het samenstellen van een dieet voor Diabetes type 2 patiënten niet alleen de hoeveelheid en de selectie van de verschillende voedingsstoffen rekening moet worden gehouden, maar ook het aantal maaltijden per dag. Door de resultaten van de studie, de onderzoekers stellen bovendien te heroverwegen, om de verklaring zo veel, kleinere maaltijden te bereiden en te bevorderen, in plaats van een grote maaltijd tijdens de lunch.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top