Snelevacature Amsterdam

Ornithine kan verminderen slaapstoornissen

Nieuws van de Antarctica – de mensen die werken onder zware omstandigheden moeilijk om te slapen met een ornithine beter. Dit werd ontdekt door de Japanse wetenschappers.

Van de Antarctische worden verwacht in de regel zijn geen studies over de positieve eigenschappen van aminozuren. Integendeel, er zijn rapporten over extreme sporters, de Wandel, de Zuid-polar continent, of uit het onderzoek reizigers op zoek naar de antwoorden van het eeuwige ijs, die de aandacht trekken. De laatste groep, echter, leidt direct tot een Probleem dat van invloed is vooral de hard werkende mensen. Na een drukke dag, vinden velen moeilijk om te slapen.

De hoge stress over een langere periode van tijd te nemen, kan het ontstaan van zelfs ernstige slaapstoornissen. Hier, de wetenschappers van het Japanse Kagoshima University in staat waren om te verkennen van een interessante mogelijkheid, zoals het geval is met een hoge belasting rustgevende slaap kan worden bevorderd.

In extreme omstandigheden, de waarden in het bloed veranderen

ornithin gegen SchlafstörungenDe Universiteit van de Zuid-West punt van Nippon is, in feite, op hetzelfde moment, het Nationaal Instituut voor poolonderzoek. In deze rol, en wordt ondersteund door een Japanse producent van voedingssupplementen, begeleid door wetenschappers van het onderzoeksinstituut, een polar expedition tijdens het drie maanden durende verblijf in de Antarctische wateren. Hier zij voerden een gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie met 22 mensen, die in een vragenlijst met informatie over uw slaap-gedrag.1 Daarnaast werden de deelnemers, en tijdens de Expeditie, monsters van bloed genomen.

Het viel me op dat door de hoge werkdruk en de ongunstige klimatologische omstandigheden, de ammoniak niveau van de deelnemers vergroten in vergelijking met de in Japan gemeten waarden. Dit geldt ook voor de enzymen creatine Kinase en lactaat dehydrogenase, evenals de aminozuren asparaginezuur, ornithine en serine. De niveaus van de aminozuren alanine en Tryptofaan werden onder de Japanse uitvoer waarden.

Ornithine kan negatief ammoniak effecten te compenseren voor

Ornithin Tabletten Kapseln SchlafstörungenDe hypothese van de wetenschappers was dat een extra suppletie van de niet-proteinogenic aminozuur ornithine kan, in het bijzonder, de prestaties en de slaap verstoren eigenschappen van de verhoogde ammoniak niveaus. Dit werd bevestigd in combinatie met het aminozuur arginine is al in het verleden.

De onderzoekers verdeelden de proefpersonen in twee groepen, waarvan er één kreeg een Placebo en de andere nam over een periode van vier weken, dagelijks 400 milligram van ornithine als ornithine-hydrochloride. In feite, de self-informatie van de vraag, er werden bogen, dat, hoewel de onderwerpen in de ornithine groep opgelopen tijdens hun Antarctische Expeditie op verstoring van de slaap, maar een beduidend mindere mate dan die van de Placebo-groep.

De wetenschappers concluderen dat, hoewel er zeker een onderzoek nodig is, dat mensen nodig hebben om te presteren in soortgelijke moeilijke omstandigheden, als de deelnemers van de expeditie in het Zuidpoolgebied, het zware werk, kunnen omgaan met het Probleem van de slaap stoornissen met l-ornithine, ten minste gedeeltelijk.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top