Snelevacature Amsterdam

Patiënten vragen, experts beantwoorden

Patiënten vragen, experts beantwoorden

Ons lezers altijd vragen om de belangrijke problemen rond het lichaam en de geest. Onze gezondheid experts uit verschillende medische disciplines antwoorden en u voorzien van waardevolle adviezen!

Eine Frau hält sich ihr Ohr Wat te doen in geval van een plotseling gehoorverlies?

Prof. Dr. Christian Sittel medisch Directeur van het Ziekenhuis in Stuttgart. Op Praxisvita.de hij legt uit hoe mensen die lijden aan een gehoorverlies moet reageren.

Interviews met experts over de geest en Psyche

Broken-Heart-Syndrom

Psycho-cardiologie – op de interface tussen het hart en de Psyche

Angst en depressie na een hartinfarct? Niet ongewoon. In de praktijk Vita, ontvangt u gedetailleerde achtergrond informatie over de psycho-cardiologie, experts, geschreven.

Stimmungsschwankungen mit tiefen Emotionen

Swing leren: evenwicht humeur schommelingen

Wanneer zijn stemmingswisselingen geclassificeerd als een mentale stoornis? Hoe kunnen we het versterken van onze innerlijke Balans om ons fasen van het leven slaan op de gezondheid?

Ein Mann liegt im Krankenhaus und wird von Ärzten betreut

Wat is de Takotsubo-syndroom?

Kortademigheid, Beklemming op de borst, hartkloppingen – deze symptomen Takotsubo kunt de plug-syndroom. Onze deskundige, Dr. Burgdorf legt uit wat het is.

Burn-out: überarbeitete Frau im Büro

Toast het brood maakt je depressief?

Waarom niet Burn-out is altijd een geval voor de psychiater, vertelt expert Dr. Jörn Reckel, de huisartsen en de voedsel-expert in Ahrensburg.

Mann mit Konzentrationsschwierigkeiten

Effectieve strategieën tegen concentratie stoornissen

Psycholoog Cora Besser-Siegmund onthult in het interview met de expert, die u kan helpen met concentratie, zwakte permanent.

Mann ist depressiv

Een depressie te herkennen en correct behandelen

Hoe kan ik onderscheiden of ik ben gewoon verdrietig of depressief? Onze deskundige Dr. Hans-Peter Unger, het antwoord op deze vragen en nog veel meer.

Schlafstörungen häufigere Ursache von Müdigkeit

Slapeloze Nachten? Wat echt helpt tegen slapeloosheid

Wist u dat er “reddingsvesten” voor de slaap-apneu? Of dat een dagboek kunt stoppen met onze night ‘ s Gedachten gaan rond in cirkels? De slaap deskundige, Somnologe en psychologische psychotherapeut Dr. Tillmann Müller legt effectieve behandelingen voor slapeloosheid.

nervöser Magen

Nerveuze maag – als Stress ons ziek maakt

Privé-docent Dr. med. Winfried huizen leidt de focus van de psychosomatische geneeskunde aan de Klinikum Saarbrücken. Hij heeft te doen elke dag met patiënten die lijden aan chronische pijn in het maag-darmkanaal – hoewel er geen organische stoornis aanwezig is. Denkbeeldige Pijn? Door geen middelen. De specialist legt uit wat er achter zit.

Bei Angststörung drehen sich die Gedanken nur noch um die Gefahr

Met eenvoudige behandeling methoden angststoornis nederlaag

Indien de angststoornis is: een expert en een Coach, Cora Besser-Siegmund therapieën, technieken en Trucs met die angst overwonnen kan worden uitgelegd.

Tipps bei Alzheimer und Demenz

Dementie: bewustzijn en aandacht

In een Interview met de expert Dr. Hans-Georg Bredow precies wat er gebeurt in het geval van de ziekte van Alzheimer in de hersenen wordt uitgelegd.

De huid interviews met experts en haar

Frau auf Sonnenbank höheres Hautkrebs-Risiko

Hoeveel het Solarium ik, dokter?

Let op huid kanker: De huid-deskundige Prof. Dr. Hans Michael Ockenfels van Hanau, Duitsland, legt die is toegestaan op de zon Bank en wanneer kunt u beter vermijden.

Arzt spricht mit Patientin

Aambeien beter te begrijpen

Onze deskundige, Dr. med. Philipp Holch verduidelijkt misverstanden, fabels en behandeling methoden in verband met Haemorrhoidal Lijden.

Auch Frauen leiden unter Haarausfall

Helpen met haaruitval: Onze deskundige heeft het beste advies

Hoe veel haaruitval is eigenlijk normaal? De middelen waarmee het haar kan worden versterkt wortels? En je kunt voorkomen dat haaruitval? De dermatoloog Dr. med. Andreas M. Finner weet en het antwoord op de belangrijkste vragen over het onderwerp van haaruitval.

Herpes Zoster am Rücken

Herpes Zoster – de echte gevaren

Onze specialist voor huid-en vaatziekten dermatologie prof. Dr. Ockenfels onthult fouten en legt de Herpes Zoster, is echt gevaarlijk.

Interviews met deskundigen naar de preventie en behandeling

Arzt spricht mit Patientin

Aambeien beter te begrijpen

Onze deskundige, Dr. med. Philipp Holch verduidelijkt misverstanden, fabels en behandeling methoden in verband met Haemorrhoidal Lijden.

Wenn ein Mann jahrelang keine Erektion aufgebaut hat, kann sich dies negativ auf seine Erektionsfähigkeit auswirken

Wat helpt met erectiestoornissen?

De impact van drugs op de potentie? De erectiele dysfunctie te behandelen is? Prof. Dr. Frank Sommer geeft antwoord op de belangrijkste vragen.

vorzeitiger Samenerguss führt oft zu Beziehungsproblemen

Premature ejaculatie grip op te krijgen

In deze expert-interview, männner arts Prof. Dr. Frank Sommer van misverstanden, verduidelijkt en geeft een solide tips over hoe je een man kan vertraging ejaculatie.

prostatavergrößerung-mit-dem-arzt-sprechen

Prostaatvergroting: Wat gebeurt er met mijn potentie?

Prof. dr. Markus Graefen, in het interview met de expert: De gespecialiseerde en ervaren uroloog maakt dat mensen de moed te verzorgen en hen te vertellen over de robot-assisted prostatectomie. Hier om meer te leren!

Der PSA-Bluttest zur Prostatakrebsvorsorge ist umstritten

Screening op prostaatkanker: Hoe goed is de PSA-Test beschermt?

Meer en meer deskundigen pleiten voor de prostaat-kanker screening met de PSA-bloedtest om te verkopen. Hoe goed is de bescherming tegen prostaatkanker? Interview Met Uroloog Dr. Peter Albers.

Hypothermie kühlt Körper- und Gehirntemperatur herunter

Onderkoeling: Wanneer de hersenen is afgekoeld

Prof. dr. Rainer Kollmar, een specialist op het gebied van beroerte geneeskunde, legt uit hoe herkent u een beroerte en wat onmiddellijke maatregelen zijn belangrijk.

Messung des Blutdrucks

Het risico van hypertensie De waarheid over hoge bloeddruk

Wat maakt een hoge bloeddruk, ook wel hypertensie, is eigenlijk gevaarlijk? Professor Schunkert uitgelegd hoe de experts de behandeling van moeilijke gevallen.

Junge inhaliert

Hoe kan ik herkennen van een respiratoire aandoening?

Hoe zal Bronchitis of Astma worden gedetecteerd en correct afgehandeld? Een van de toonaangevende kinderen van de artsen Duitsland antwoord op de belangrijkste vragen.

Eine Frau hält sich eine Wärmflasche an den Bauch

Cystitis vanwege de kou

Eindelijk begrijpen, waarom voor ons de ontsteking van de blaas, de “koude busted” – gynaecologie-deskundige Prof. Dr. Dr. Elisabeth Merkle uitgelegd!

Mit regelmäßigen Kontrollen beim Zahnarzt beugen Sie Zahnschmerzen vor

Kan verlengen goede tandheelkundige zorg van mijn leven?

De tandartsen, Dr. Goran Bajic onthult in het Interview hoe kunnen we tand pijn kunt voorkomen en wat te zoeken in de tandheelkundige zorg in het echt.

Frau mit Morbus Crohn beim Arzt

Wat is het verschil tussen de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa?

De ziekte van Crohn en colitis ulcerosa: Prof. Dr. med. Ulrich Gegoten wordt uitgelegd wat een chronische inflammatoire darmziekte is en wat de behandeling zal helpen.

Pille ist das beliebteste Verhütungsmittel

Het recht van anticonceptie: Welke methode het beste is voor mij?

Onze deskundige van gynaecologie en verloskunde, Prof. Dr. med. Kai J. Bühling van de UKE, niet alleen uitgelegd welke methoden van anticonceptie voor vrouwen in die leeftijd juist zijn – maar ook, wat gezondheidsrisico ‘ s te verwachten in de toepassing.

Fibromyalgie äußert sich durch chronische Muskel-Faser-Schmerzen

“Niemand heeft om te leven met chronische pijn!”

Ik moet aftreden zelf, met een migraine? Wat helpt bij rugpijn? Hoe handig is een permanente pijn therapie met medicatie? In duitsland marktleider in de pijn deskundige, Professor Hartmut Göbel, beantwoordt de belangrijkste vragen op het gebied van chronische pijn.

Frau mit chronischen Rückenschmerzen

Axiale Spondyloarthritis – Dus u kunt de chronische pijn in de rug recht

Reumatologie-expert Prof. dr. Joachim Sieper probeert te verduidelijken het klinische beeld van de Axiale Spondyloarthritis en waarom ze zo vaak te laat wordt gediagnosticeerd.

Kreuzbandriss: Arzt prüft Beweglichkeit des Kniegelenks

Kruisband ruptuur schema: “Drie maanden voor de behandeling”

Chirurgie moet voor een kruisband scheur? Hoe lang gaat de behandeling duren? Kan het worden voorkomen? Joint expert Dr. Jürgen Walpert antwoord op de belangrijkste vragen.

Experts beantwoorden gezondheid vragen

Van de allergieën voor de tandheelkunde: In onze interviews met deskundigen, en je vindt er collecties van vragen te stellen aan verschillende gezondheidsproblemen, waar onze Artsen beschikbaar om vragen te beantwoorden. De artsen in de interviews met experts een hoop tips die kunnen helpen om de gezondheid te verbeteren en leiden tot een beter, bewust leven. U profiteren van de ervaring en expertise van de gezondheid van professionals uit verschillende disciplines van kennis. U bent hier om te leren van de praktijk van de Vita-expert Advisory Board.

Geef een reactie

Scroll To Top