Snelevacature Amsterdam

Penis Breuk (Penis Breuk, Een Breuk)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De penis breuk geeft een scheur in de corpora cavernosa van de Penis. Het wordt veroorzaakt door een compressie of een kromming van de Penis in erectie tijdens de geslachtsgemeenschap of tijdens het Masturberen. Hij maakt een krakend geluid en pijn op de Penis wordt gevoeld, als gevolg van duidelijk zichtbare zwelling en blauwe plekken. Een penis breuk vereist onmiddellijke notärztlichen leveren.

  Wat is een penis breuk?

  Een penis breuk is de informele eufemisme voor een penis barsten of een breuk. Je bedoeld het tot een breuk in de twee corpora cavernosa van de penis weer terug. In zeldzame gevallen (10 tot 20 procent van de patiënten) kan als alternatief van of in aanvulling, letsel aan de plasbuis als de derde erectiele lichaam, omringt de urinebuis van onderen. Een penis breuk treedt op wanneer de stijve (stijve) Penis tijdens de Seks of Masturbatie is geforceerd verbogen of samengedrukt.

  Penis breuk? Het helpt!

   

   

   

  Penis fractuur – de uiterlijke tekenen

  Bei einem Penisbruch nimmt der Penis durch Blutergüsse und Schwellungen die Form und Farbe einer Aubergine an

  In het geval van een penis breken van de Penis met blauwe plekken en zwelling, en de blauwe en rode kleuren en de vorm van een aubergine

  In het geval van een penis breken, als een gevolg van de over het algemeen dwarse scheur – tot de vorming van uitgebreide, zichtbare blauwe plekken op de Penis. Onder de omstandigheden, de zwelling is ook verspreid over de Penis, bijvoorbeeld op het gebied van de testikels, de bijbal of spermatic snoeren. Als de plasbuis en de corpora cavernosa worden beïnvloed, onder de urinebuis, het kan leiden tot bloedingen in de urinebuis. Daarnaast Beïnvloed pijn aan en in de Penis.

  De omvang van de penis breuk in de Afdeling spoedeisende hulp met beeldvormende technieken de bedoeling

  Penisbruch? Ein Röntgenbild zeigt, ob der Penisschwellkörper verletzt ist

  De diagnose van de penis breuk is te wijten aan externe Begutachtun niet duidelijk, nodig om een röntgenfoto of MRI, al of niet in de corpora cavernosa van de Penis zijn ongedeerd

  Voor de diagnose van een penis breuk, de beoordeling van de arts is meestal voldoende, omdat de Penis is sterk gezwollen en onnatuurlijk gebogen. Gevormd door de blauwe plekken van de Penis is verkleurd in het geval van een penis fractuur, ook donker rood-blauw. De wijzigingen bij het Masturberen of tijdens de geslachtsgemeenschap hebben plaatsgevonden, dan is de diagnose duidelijk. In staat zijn om de exacte aard en omvang van de penis breuk, evenals het aangrenzende weefsel te bepalen, zal de arts een x-Ray van de corpora cavernosa van de Penis. U kunt ook of daarnaast kan hij gebruik maken van andere beeldvormende technieken zoals MRI (magnetic resonance imaging).

  Penis breuk chirurgie: corpora cavernosa-de scheuren moeten worden gestikt

  Blasenkatheter für Penisbruch-Patienten, deren Harnröhre mit verletzt wurde

  Als de penis fractuur van de urethra werd gewond, de patiënt een blaaskatheter

  Voor een penis breuk, er is slechts één manier van therapie: De in de holle scheuren in het kader van een Operatie gesloten. Als de plasbuis is gewond, een urinaire katheter via de plasbuis in de urineblaas, de urine stromen totdat het letsel volledig genezen is. U kunt ook een katheter die is geplaatst, direct boven het schaambeen in de urineblaas, de urine-functie tijdelijk. Iedereen die aandacht heeft voor het feit dat het wordt geleverd in de Seks, niet te sterk, gewelddadige knikken of compressie van de Penis, kan het voorkomen dat een penis breuk.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top