Snelevacature Amsterdam

Pijn in de onderbuik

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Onder buik pijn de pijn die optreden in het onderste gedeelte van de buik. De buik kan een acute naar een optreden van bepaalde gebeurtenissen of chronische stoppen van de pijn.

  Wat zijn buikpijn?

  Pijn in de onderbuik, die zich in het onderste gedeelte van de buik. In de werkelijke zin, alleen de pijn afkomstig is van de darmen, dat is, van de darm, of de urine-organen, zoals de urine van de blaas of de urineleider. Bij vrouwen kan pijn in de onderbuik ook van de inwendige vrouwelijke geslachtsorganen, d.w.z. de eierstokken, de eileiders of de baarmoeder wordt geactiveerd. Bij de mannen als de oorzaak van de buik, een ziekte van de prostaat pijn is (prostaat). Al deze buik pijn die uitstraalt van de organen, bedoeld als viscerale pijn. Andere pijn kan ook gevoeld worden in de onderbuik, de zogenaamde somatische pijn in de buik. Deze buikpijn kan worden van het buikvlies veroorzaakt door.

  Unterleibsschmerzen können plötzlich und ohne Vorwarnung auftreten

  Buikpijn kan zich plotseling en zonder waarschuwing optreden. Vervolgens zal u worden aangeduid als acute pijn

  Buikpijn kan plots optreden

  Buikpijn kan zich plotseling en zonder waarschuwing optreden. Vervolgens zal u worden aangeduid als acute pijn. Of buikpijn optreedt over een lange periode (chronische pijn in de onderbuik). Deze buikpijn kan gebeuren voor specifieke gebeurtenissen (bijvoorbeeld in het kader van de vrouwelijke cyclus), of definitief van de gebeurtenissen, ongeacht om te stoppen. Hoewel chronische buikpijn bij mannen en bij vrouwen optreden, ze zijn, in het algemeen, bij vrouwen significant vaker dan mannen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top