Snelevacature Amsterdam

Pijn in de rug – 140 000 patiënten worden behandeld onjuist

Eine Frau hat Rückenschmerzen
Rugklachten komen vaak plotseling, tijdens alledaagse handelingen zoals opstaan op Een studie toont aan dat patiënten met pijn in de rug krijgen vaak een therapie die zal je niet helpen. De reden: Een verkeerde diagnose. Een nieuwe Test kan uitwijzen Getroffen in slechts twee minuten betrouwbaar, wat de grondslag is van uw pijn, echt.

Het aantal rugpijn patiënten toeneemt: in 2006, zou 282 000 mensen vanwege rugpijn behandeld in het ziekenhuis. In 2014 er waren 415 000. De Barmer GEK Rapport ziekenhuis 2015, de cash gisteren in Berlijn presenteerde de shows.

Pijn wordt niet altijd behandeld

De Barmer ziet het grootste Probleem in de mislukte leveren aan de getroffen patiënten. Op 140 000 patiënten – een-derde – vindt plaats in het ziekenhuis, noch pijn, noch de operatie. “We zien een significante storing van de ontwikkeling. Pijn in de rug-patiënten mogen ontvangen in het ziekenhuis is eigenlijk een behandeling, anders, je hoort er,” zegt Barmer-chief Dr. Christoph Straub.

Hij lijkt niet alleen in deze. De Artsen-krant ondersteunt Straub in een reactie: “de vorderingen van De Barmer GEK-hoofden naar meer extramurale pijn therapeutische behandeling capaciteit raakte een zenuw. Er zijn een paar pijn artsen.” In het geheel van Duitsland, op slechts 300 medische praktijken zijn een groeiend aantal mensen, die zich gespecialiseerd hebben in het onderwerp. Het resultaat, de wachttijden zijn vaak lang.

Pijn in de rug – een Test biedt hulp

Maar wat moet je doen, als je rug pijn doet alle van een plotselinge? Het is nog steeds mogelijk om jezelf te helpen, of je moet gaan snel naar een dokter? Het antwoord hangt af van, omdat wanneer het pijn doet hoe intens het gevoel is of welke andere symptomen optreden. U kunt vinden! Met onze back-Check, je weet wel, in twee minuten meer over de oorzaken van hun pijn.

Hamburg-harburg, 22. Juli 2015

Geef een reactie

Scroll To Top