Snelevacature Amsterdam

Pijn in de rug – 50.000 in onnodige x-ray onderzoeken

Akupunktur hilft gegen Rückenschmerzen
Artsen x-ray elk jaar bijna 50.000 patiënten met pijn in de rug onnodig, Zelfs in de ongecompliceerde rugklachten Artsen in Duitsland fast x-ray apparaat – vaak zonder het Voordeel van de patiënt. Dit was het resultaat van een studie door de ” techniker Krankenkasse (TK).

Ongeveer een derde van de Patiënt met acute kruis grap naar de dokter, x-plaatsen binnen de eerste zes weken. Ondertussen, de wetenschappers zijn het er unaniem over eens: In deze tijd worden de klachten vaak vanzelf. Een x-ray onderzoek is overbodig.

Voor hun onderzoek, het Wetenschappelijk Instituut van de TK facturering geëvalueerd gegevens van de jaren 2010 tot en met 2012. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat in Duitsland jaarlijks meer dan 50.000 rugpijn patiënten zinloos x-ray onderzoeken zijn gemaakt. Het Probleem: Zelfs als de moderne technologie vereist een lagere dosis verhoogd om x-ray onderzoek, de blootstelling aan straling van het lichaam.

“Rugpijn wordt vaak veroorzaakt door het feit dat de spieren ondersteunen van de wervelkolom voldoende. Als er een onbalans is in opkomst, helpt, gerichte Training, meestal binnen een paar dagen om zich te ontdoen van de pijn”, zegt Prof. Dr. med. Andreas Veihelmann, geneesheer-specialist voor orthopedie, reumatologie, sportgeneeskunde, chirotherapie en acupunctuur in de sport-kliniek Stuttgart.

Hier vindt u 7 tips die u zullen helpen onmiddellijk in het geval van acute pijn in de rug.

Zo kunt u voorkomen dat de rugpijn effectief.

Hamburg-harburg, 07. April 2015

Geef een reactie

Scroll To Top