Snelevacature Amsterdam

Pijn in de rug door langdurig Zitten

Langes Sitzen verursacht Rückenschmerzen
Langdurig Zitten oorzaken van pijn in de rug. Daarom, indien mogelijk, van tijd tot tijd om te werken opstaan – wervelkolom en de rugspieren vergt veel minder, Zelfs als het handig is: om Te schaden, frequent en langdurig Zitten het lichaam. Het is gewoon een enorme pijn in de rug, maar ook andere ziekten. Onze experts geven tips over wat je kunt doen tegen pijn in de rug door langdurig Zitten.

Rugpijn, spanning, stoornissen van de bloedsomloop, spataderen, hoofdpijn, Diabetes: Volgens de laatste bevindingen kunnen steeds meer ziekten en gezondheidsrisico ‘ s zijn duidelijk op de Zitten. Om Orthopedie-Professor Uwe Barthel: “Een groot deel van onze tijd – tot 14 uur per dag brengen we door in de houding, dat bewezen de meest ongemakkelijk en ungesündeste: Zitten.” Volgens een studie, de kans op overlijden in de komende drie jaar, onder de mensen die zitten meer dan elf uur van de dag, zelfs tot 40 procent hoger dan bij degenen die zitten minder dan vier uur.

Pijn in de rug waar ze vandaan komen en wat helpt

 

 

 

Pijn in de rug door langdurig Zitten: Zittend, dan zo voorzichtig mogelijk

Tests tonen aan dat, met name voor de achterzijde Zitten voor lange periodes is giftig en ontstaat pijn in de rug. Omdat het beweerde dat het van de wervelkolom en de rugspieren veel meer dan het Staan of lopen. De drukmetingen van de tussenwervelschijf show. Ter vergelijking: Wanneer de tussenwervelschijf is onderworpen aan een druk van 100 procent. Liggend in een ontspannen houding, de druk is 70, op Niveau, slechts 35 procent (benen). Maar op een rechte Zit, is de druk op 140, Zittend in een gebogen houding verhoogt naar maar liefst 190 procent.

Niet alleen daarom, de typische Bureau houding is een naar voren gebogen hoofd en rond de ungesündeste terug. Meer informatie volgt in aanvulling op weer krampen en pijn in de nek pijn. Deskundigen adviseren meer “casual” zitten: rug -, knie -, en bovenlichaam leunt, in een 135-graden hoek. In deze houding het gewicht van de bovenste lichaam is opgeslagen, voornamelijk op de rugleuning. De wervels en spieren bij de minste. Goed om te blijven bij het Zitten in beweging: tik met de voeten onder de tafel. En fidget een beetje op de stoel. Dit versterkt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie.

Zitten en bewegen Op de ratio, het is

De gevolgen van de terug te compenseren voor de pijn als gevolg van langdurig Zitten, bewegen is het beste medicijn. Elke beweging is als een Massage op de rug. Om op te staan, daarom minstens één keer per uur en lopen een paar stappen. Maar ook Zit, je kunt iets doen voor uw rug. Sport-onderzoeker Ingo Froböse adviseert de volgende Oefening: aan de Voorkant op de rand van uw stoel. De bovenste armen op het bovenlichaam, armen buigen in een hoek van 90 graden. De handen zijn open, de duim naar boven wijst. Nu voor 30 seconden afgewisseld met beide armen korte, snelle hack bewegingen – zoals de ui deel.

Rückenschmerzen durch langes Sitzen

In het geval van pijn in de rug vanwege de lange Zit is het belangrijk om te gaan Zitten voor een paar minuten te onderbreken

Pijn in de rug door langdurig Zitten: Drie minuten is beter dan 30 minuten Joggen

Zelfs de sport niet kan beschermen tegen de gevolgen van het zitten. Kunnen We niet gewoon doen acht uur van Bureau werk van de voetbal-training, Hardlopen of voor een half uur in de avond. Een zweedse studie is gebleken dat voor elk uur zitten we, in aanvulling, het verhoogt het risico voor hart-en vaatziekten door 26 procent. Opnieuw en opnieuw, het Zitten voor een paar minuten te onderbreken, daarom is veel gezonder dan een recreatieve sport.

Als de auto van onze spieren verkorten

In de auto, we zijn gedwongen in een bepaalde Positie te zetten – vaak voor uren. Daarom, Ingo Froböse adviseert, ten minste elke twee uur gedurende vijf minuten de stofwisseling goed. “Het uitrekken van uw boven-en onderbeen. Om dit te doen, zet een voet op de stoeprand en zet de torso op de gestrekte been.” Houd de stretch voor ongeveer 30 seconden en herhaal dit drie keer. Dus, de pompwerking van de schepen wordt ondersteund, en vaattekening voorkomen.

Flexie-distractie tegen rugpijn

 

 

 

Dr. med. Uwe Diedrich, een arts en een Chirotherapeut in Norderstedt, Duitsland, verklaart dat de flexie-distractie en toont een Video van hoe het loopt.

Pijn in de rug door langdurig Zitten: tips voor een veel zits

Wat u kunt doen voor uw rug als u wilt gaan zitten, bijvoorbeeld om professionele redenen, vele uren per dag?

1. Terug voor een duik (water temperatuur: 26 °C) is voor de rug, de ideale ontlading. Door de verhoogde druk van het water, het traint de spieren van de wervelkolom. Tip: 2 x per week voor 30 minuten.

Rückenschwimmen gegen Rückenschmerzen

Terug, de ideale ontlading is zwemmen goed voor de rug. Door de verhoogde druk van het water, het traint de spieren van de wervelkolom

2. In een auto, een dun kussen op het niveau van de lumbale wervelkolom, te klemmen tussen zichzelf en de zitting. De zithouding van maximaal 45 procent, verlicht de druk en voorkomt rugpijn en krampen.

3. Oefening: Nordic Walking. Meer dan 600 spieren worden getraind.

4. Meerdere keren per uur, de posities van de stoel-schakelaar. Orthopedisch chirurgen mijn: seat alles wat je wilt, maar kom op!

Geef een reactie

Scroll To Top