Snelevacature Amsterdam

Pijn in de rug natuurlijk genezen

Teufelskralle
Als Alternatief voor drugs geschikt voor vele medicinale planten, zoals devil ‘ s claw Genezing met de planten, de oudste methode is de pijn voor de verlichting van menselijke kwalen. Onderzoekers hebben nu onderzocht welke planten anti-inflammatoire en kalmerende voor pijn in de rug. De praktijk Vita geeft een samenvatting van de studie.

Mensen Die Lijden Aan Pijn In De Rug

 

Het is een mensen die lijden. Bijna iedere volwassene klaagt soms over pijn op de wervelkolom. Dienovereenkomstig, het wordt behandeld, wat de dingen geldt: tussenwervelschijf operatie, het is met de laser gesneden en gespoten. Vaak is het succes is van korte duur. De wetenschappers willen nu om uit te vinden welke geneeskrachtige planten zijn een goed Alternatief voor conventionele medicijnen voor terug ongemak.

Fytotherapie helpt bij pijn in de rug

 

De huidige studie over de toepassing van plantaardige geneesmiddelen voor pijn in de rug komt tot de volgende resultaten: De beste werking voor extern beheerde voorbereidingen van Cayenne peper (het Belangrijkste ingrediënt is Capsaïcine). Deze waren vooral in chronische pijn patiënten effectief. Oraal toegediende preparaten van devil ‘ s claw (50-100 mg/d) of wilgenbast (120-240 mg Salicine/d) ook geleid tot een korte termijn verbetering, die volgens een verklaring van de auteurs voor een ondersteunende therapie. Alle onderzochte plantaardige drugs werden goed verdragen. Voor de evaluatie van therapie-effecten bij acute of chronische aspecifieke de resultaten van de 14 studies werden geanalyseerd in pijn met 2050 patiënten. Het korte termijn effect kan ook worden gebaseerd op de lokale massage-effect.

Hamburg-harburg, 9. Mei 2015

Geef een reactie

Scroll To Top