Snelevacature Amsterdam

Pijn therapie terug: Zo blijf je gezond

Durch Bewegungsmangel und langes sitzen am Schreibtisch treten Schmerzen auf
Door gebrek aan beweging en langdurig zitten aan een Bureau, pijn kan optreden, vooral in de onderrug van de spanning in de rug kan worden ongemakkelijk, maar het zijn eigenlijk onschuldig. Veel wetenschappers geloofden tot een paar maanden geleden en hadden het mis. Vanwege de problemen in het gebied van de wervelkolom hebben een negatief effect op ons hele organisme. We leggen de beste pijn therapie voor de rug.

U kan leiden tot andere klachten, zoals migraine-aanvallen. Artsen adviseren je daarom om rugpijn te bestrijden onmiddellijk. In de eerste drie dagen in het best met medicatie en zachte sporten zoals Zwemmen, Fietsen of wandelen, evenals hitte. Doel van de pijn therapie voor de rug is om zo snel mogelijk klachten zijn gratis en dus volledig draagbaar.

Pijn in de lage rug pijn therapie: genezing door middel van warmte

De spanning vaak optreden als gevolg van verkeerd laden. Maar ook concepten, een ongezonde slaaphouding en overspannenheid kan pijn veroorzaken. Stress en gebrek aan lichaamsbeweging vergroot de klachten meestal. In het lichaam, gebeurt het volgende: De spieren zijn overprikkeld, ze gespannen, en de bloedtoevoer is verminderd. Met inbegrip van de stofwisseling van de spieren en de spanning lijdt. Warmte behandelingen zijn een effectief rechtsmiddel. Ze stimuleren de bloedsomloop en de spieren van je metabolisme. De lichaamseigen zelfgenezende processen worden ondersteund in deze pijn therapie voor de rug.

Twee recente studies hebben aangetoond dat warmte crèmes van de apotheek ook een invloed hebben op de diepere skeletspieren positief.

Zit in de verkeerde houding, Stress, gebrek aan beweging, slechte slaaphouding: de oorzaken van rugpijn

In een Zittende positie, de wervelkolom is geladen meer dan in de or. Tip: om de vijf minuten, de houding veranderen.

Oorzaak: Stress

Mentale stress bevorderen van spanning en kan het verhogen van het gevoel van pijn. Deskundigen adviseren oefeningen in het acute geval om adem te halen.

Beweging werkt als een Massage op de rug, activeert de stofwisseling in de spieren en pijn-bouwt-het bevorderen van stress-hormonen.

Een ongezonde houding in bed is vaak te wijten aan een verkeerde matras. Kortom: Bent u comfortabele, slaap jij gezonder.

Radfahren als Schmerztherapie für den Rücken

Zachte beweging – zoals Zwemmen, Fietsen of wandelen is de beste pijn therapie voor de rug

Expert tip van Dr. Dr. Thorsten Schiffer

Waarom lijden in pijn veel mensen-to-back?

We bewegen te weinig, zijn meestal oproepen of monotone activiteiten ook overweldigd. Onze genetische programma komt overeen met de fysieke stress van 10.000 jaar geleden, als de man is verhuisd veel meer en vooral meer gevarieerd. Dat is niet langer het geval, onder andere, pijn in de onderrug kan vaker voorkomen.

Wat adviseert u uw patiënten?

Ik verwen mezelf met een pijnstiller, evenals beweging en warmte. En als een arts, adviseer ik mijn patiënten. Bovendien, ik neem de angst van iets dat nog erger is als een tussenwervelschijf verzakking. Tot slot, 90 procent van de rugpijn is niet-specifiek en kunnen worden behandeld met warmte. Een medische crème van de apotheek is geschikt, bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Scroll To Top