Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract beschermt bloedvaten

Pine bark extract kunnen verbeteren, het effect van de geneesmiddelen voor de behandeling van stabiele coronaire hartziekte. Een ander onderzoek bevestigd het bewijs dat de schors van de pijnboom is een extract een positieve invloed op de bloedsomloop.

De toename van de bloedtoevoer is een belangrijk kenmerk om op een gezondere bloedvaten. Als een maat van, onder andere, de rivier wordt gebruikt gemedieerde Dilatatie (MKZ). Het is de mate van de ontspanning en de uitbreiding van de bloedvaten. Een studie van het Universitair ziekenhuis van Zürich, Zwitserland, was in staat om baanbrekende bevindingen over de effecten van pine bark extract bij mensen met stabiele coronaire hartziekte (CAD).1 De dagelijkse inname van het extract in staat was om het verbeteren van de vasculaire gezondheid van de patiënten daadwerkelijk significant zijn.

Betrouwbare opzet van de studie met een Crossover van de Placebo en actieve bestanddeel

Pinienrindenextrakt kapseln tablettenDe studie werd uitgevoerd volgens de zogenaamde gold standard. Dat is, de gegevens werden gecontroleerd in een gerandomiseerde, Placebo, dubbelblinde, cross-over studie werd verzameld. Deze methode is gewaarborgd volgens de erkende Normen resultaten die een hoog niveau van betrouwbaarheid.

De Zwitserse wetenschappers waren in staat om het aantrekken van patiënten met coronaire atherosclerose voor hun studie. De duur van het onderzoek was acht, tien weken. In de eerste groep over een periode van acht weken werden dagelijks en per Persoon 200 milligram van pine bark extract, terwijl de deelnemers in de tweede groep kreeg een niet extern te onderscheiden van Placebo. Na deze periode werden genomen op de wegwassende werking van over twee weken, geen supplementen. In de volgende, op zijn beurt, acht-weken Fase, de onderwerpen in de eerste groep nam een Placebo en de deelnemers van de tweede groep kregen de pine bark extract. Daarnaast is de CAD werden geleverd aan patiënten, natuurlijk, met de nodige medicijnen, statines, antihypertensiva en bloedverdunners.

Duidelijk herkenbaar zijn de effecten van pine bark extract

Gefäße Herz Kreislauf Duchblutung: pinienextrakt wirkt

De resultaten van de studie in staat waren om aan te tonen dat de arteriële extensie vergroot in de respectieve pine bark extract groep na acht weken, tot 32 procent, terwijl in de eerste Fase in de Placebo-groep geen effect werd waargenomen. Daarnaast werden verlaagd tijdens de acht weken inname van pine bark extract specifieke Plasma-8-Isoprostane zogenaamde oxidatieve Stress markers aanzienlijk.

De functie van de cellen aan de binnenkant van de bloedvatwand of endothelial cellen aanzienlijk verhoogd, wat was de MKZ-waarde in deze groep 5.3 7.0 op de stijging. Op basis van deze resultaten, de studieleider, Dr Frank Enseleit opgemerkt dat ondanks de medicatie met statines, antihypertensiva en het bloed van de positieve invloed van pine bark extract duidelijk herkenbaar was verdunners.

Dit suggereert dat het extract van de Mediterrane pijnbomen genomen op hetzelfde moment, een extra effect op de gezondheid bij patiënten met coronaire hart-en vaatziekten kunnen worden gesteld en door de Ernst van deze ziekte, moet een arts worden.

Door de manier: erectiele disfunctie bij mannen wordt vooral veroorzaakt door de verminderde functie van fijne bloedvaten. In deze context is een significant effect van pine kon worden bewezen extract samen met L-arginine (hier meer over de gevolgen als een “natuurlijke seksuele enhancer”).

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top