Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract bij artrose: aanvullende studie toont Gebruiken

De meest voorkomende gewrichtsaandoening artrose. Alleen al In Duitsland, ongeveer vijf miljoen mensen last van hebben, volgens de informatie van de duitse artrose steun e. V. van deze ziekte. Andere schattingen variëren van acht tot tien miljoen mensen getroffen in Duitsland.

De pijnlijke ontsteking van de gewrichten kan optreden op elk gewricht, worden het meest getroffen zijn de knie-en heup gewrichten, evenals de voeten. De pathologische vernietiging van de laag kraakbeen in de gewrichten leidt tot pijn en zwelling, en ten slotte, de gewrichten zijn vrij om te bewegen.

Langdurige stress, bijvoorbeeld door zwaar lichamelijk werk (meestal tegel), joint-stressvolle sport, zoals voetbal of basketbal, en ongevallen zijn de meest voorkomende oorzaken van artrose.

Pine bark extract kan helpen bij artritis pijnverlichting en genezing van reumatische ontstekingen.

Studie van Pycnogenol® pine bark extract

arthrosemittel msmDe “San Valentino osteo-artrose-onderzoek (SVOS)”, gepubliceerd in “Fytotherapie Onderzoek”, Volume 22, 2008 het positieve effect van pine bark extract werd bevestigd in het geval van artrose lijden, die misschien al in eerdere, kleinere studies aangetoond. De studie was placebo-gecontroleerde, dubbel blinde studie, waarvan de resultaten zijn als bijzonder betrouwbaar.

Een totaal van 156 patiënten deelgenomen aan het onderzoek. 79 personen werden toegediend placebo 77 mensen, de pine bark extract geproduceerd Pycnogenol© (100 mg) werden gegeven. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers was 48.2 jaar. De patiënten nam het medicijn of de placebo gedurende drie maanden. Resultaat van het onderzoek was dat de symptomen van de ziekte van de patiënten werden verminderd met de hulp van Pycnogenol© 56% van de deelnemers.

Effect op pijn en motorische functie

MSM ArthroseIn de groep van deelnemers, het placebo-inkomsten, verminderd de symptomen met 9,6%. Naast de aanzienlijke verlichting van de pijn na 60-90 dagen, de motorische vaardigheden verbeterd. De vrijheid van het verkeer aanzienlijk is toegenomen. In de groep van deelnemers, waarin de drug werd genomen, werd ook een vermindering van de inname van de andere anti-inflammatoire en pijnstillende medicatie gemaakt door 58% aan te tonen.

Dus verdere positieve effecten waargenomen bij deze patiënten, naast het positieve effect op de gewrichten. Bijvoorbeeld, de spijsvertering en daalden door de lagere inname hoeveelheden pijnstillers, problemen en stoornissen in maar liefst 63% van de deelnemers met het gebruik van Geneesmiddelen.

Pine bark extract

De franse kust schors van de pijnboom (Pinus pinaster oude, ontkalkte) verkregen extract is zeer rijk aan voedingsstoffen in antioxidanten, een verscheidenheid van micro-en ontsteking-remmende stoffen. Het exporteren van wetenschappers geloven dat deze combinatie van werkzame stoffen in de schors van de pijnboom hebben geleid tot de positieve resultaten van de studie.

Naast het verlichten van de symptomen van artritis ook de toename van musculaire efficiëntie heeft bewezen. Of dit te wijten is aan de geminimaliseerd ontsteking in de gewrichten of aan een direct effect van Pycnogenol© op het spierstelsel, we moeten verder studies, de auteurs van de SVOS.

Artrose Aanbevelingen

Naast pine bark extract, micro-voedingsstoffen, glucosamine, Chondroïtine (weergegeven beste in combinatie met Omega-3 vetzuren) en selenium zoals in het geval van pijn in de gewrichten bijzonder effectief. Ook MSM (methyl sulfonyl methaan) bevat veel zwavel, en kan bijdragen aan de structuur van het kraakbeen.

Bij voorkeur moeten worden genomen, deze stoffen gecombineerd worden, omdat ze elkaar goed aanvullen.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top