Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract is pijnstillende

Boomschors gebruikt voor de bestrijding van ontstekingen en pijn – Wat was al bekend in de oudheid, wordt bevestigd in de pine bark extract door een recente studie. De resultaten zijn niet zo verwonderlijk, omdat de schors extracten voor Duizenden jaren voor verlichting van de pijn.

Sinds het begin van de 20e eeuw. Eeuw, bijvoorbeeld, in het geval van hoofdpijn, als om een product onder de naam Aspirine is wereldwijd bekend. Ontwikkeld werd de pijnstiller of analgeticum stof in Aspirine®, acetylsalicylzuur (afkorting: ACE), in 1897, voornamelijk door de apotheek Arthur eiken groen, die werkte voor Bayer AG.

Vreemd genoeg, het mag niet geplaatst worden KONT eerst op de markt, omdat op hetzelfde moment in een Bayer research lab is een veel effectievere materiaal, je moet ook aanzienlijk minder bijwerkingen. De Naam van dit geneesmiddel is Heroïne, en dat was eigenlijk de markt gebracht met fatale gevolgen – in plaats van ASS. Snel de fout is gevonden en Aspirine kwam in onze in-huis apotheken.

Vele natuurvolken gebruik boomschors voor de behandeling van ontsteking en pijn

weidenrinde pinienrinde schmerzen lindernEigenlijk is deze pijnstillers is gebruikt voor duizenden jaren. In de uitdrukking van acetylsalicylzuur het woord Salicine of Salix, wat is de Botanische naam voor de wilg verbergt. De grondstof voor de ACE is hier in de bast van de boom en het gebruik voor ten minste 4000 jaar in de antieke bereik bezet. Een andere boom, waarvan de bast wordt gebruikt sinds de oudheid voor heling en voor de behandeling van pijn, de grenen of vurenhout.

Volgens de verklaringen van een groep franse ontdekkingsreizigers in 1535, werd geserveerd op het grondgebied van het huidige Canada van de inheemse mensen, een thee gemaakt van de schors van de pijnboom voor de behandeling van scheurbuik. Nu, scheurbuik bekend is ontstaan door een multi-maand sterk tekort aan Vitamine C en de ziekte is ook een ontmoeting met de in de prijs, precies, van deze Vitamine.

Pine bark is niet beschouwd als zeer Vitamine-C-rijk. Als de schors van de pijnboom heeft koffie echter, dit is waarschijnlijk te wijten is vrij om haar anti-oxidant en anti-inflammatoire werking. Pine bark direct op de vasculaire gezondheid, die wordt getrokken met een tekort aan Vitamine C, beïnvloed. De agent kan verbeteren door een uitbreiding van de arteriële bloedstroom (meest bekende toepassing in combinatie met L-arginine voor de verbetering van de erectiele dysfunctie), die voedingsstoffen leidt tot een Algemene toename in prestaties, maar ook een verbetering in de voorziening van de organen met micronutriënten zoals Vitamine C is.

De pijnstillende en anti-inflammatoire effecten kunnen ook gebruikt worden in verschillende onderzoeken bij artrose aangetoond.

Het is ook bekend dat de boom schors en de wortels zijn al vertrapt in de vroege stadia van de menselijke geschiedenis, en plaatselijk door middel van een spoel tegen de vorming van een ontsteking alsmede verlichting van de pijn bij blessures of reumatische klachten. In Senegal, de Moringa boom is hier een voorbeeld van, en in de binnenlandse rijk, de ontsteking werd geschat-inflammatoire eigenschappen van eiken schors te Germaanse tijden.

Italiaanse studie toont het mechanisme van actie van pine bark extract

pinienrindenextrakt pycnogenolWe keren terug bark terug naar het pine. In recente tijden, is afkomstig uit deze schors extract. In de natuurlijke variant van het extract van de schors van de franse zeeden (Pinus pinaster oude, ontkalkte), die bijzonder rijk is aan de flavonoïden Catechine, Epitechin en Taxifolin is hier gebruikt als een bron. Pine bark extract wordt op de markt gebracht onder de naam Pycnogenol®.

Voor een aantal decennia pine bark extract zijn bevestigd in honderden studies hebben vele positieve effecten op het organisme. Heel goed, de anti-oxidatie en anti-onderzoekt-inflammatoire “kerncompetenties” van de pine bark extract en de stimulerende werking op de innerlijke vaatwanden (endotheel), die leidt tot de reeds genoemde schip uitbreiding en verbetering van de doorbloeding.

Een nieuwe studie uitgevoerd door de National Research Institute for Food and Nutrition in Rome, Italië, nu ook de pijnstillende eigenschappen van pine bark extract op de voorgrond.1

Opzet van de studie

untersuchung SchmerzmittelWant het was niet in dit onderzoek is een observatie-onderzoek, maar het ging over een mechanisme van actie van het blootleggen van de wetenschappers met een klein aantal proefpersonen. Ook de noodzaak van een controle groep.

Zes gezonde deelnemers in de leeftijd van 35 tot 50 jaar, werd toegediend gedurende vijf dagen, 150 milligram pine bark extract per dag. Aan het begin van de studie en aan het eind van die bloedmonsters en granulocyten, met inbegrip van polymorphonuclear leukocyten, genaamd geïsoleerd. Er is een bepaalde “het eten van cellen” klasse van witte bloedcellen in verband gebracht.

Hier is de onderzoekers opgevallen dat na de inname van de schors van de pijnboom, de verdeling van de twee enzymen van de Cyclooxygenasen (COX) en Lipoxygenases (LOX), namelijk COX-2 en 5-LOX-extract, in de leukocyten werd voorkomen. In het bijzonder, COX-2 speelt een belangrijke rol in de pathogenese van de pijn. Daarnaast COX-2, in leukocyten voor de omzetting van arachidonzuur naar Prostaglandine E2. Prostaglandine E2, een, op zijn beurt, stuurt de inflammatoire processen en versterkt de ervaring van pijn, die wordt veroorzaakt door ontstekingsmediatoren.

Pine bark extract heeft in de hoofdmap van de Pijn

Hier weer aan het begin van het artikel, en de traditionele ACE terug te keren, moet worden opgemerkt dat Aspirine en andere niet-opioïde pijnstillers de pijn te bestrijden, in die zin dat ze stoppen met de synthese van Prostaglandine E2 door Blokkade van de Cyclooxygenasen. Door pine bark extract, de verdeling van deze enzymen voorkomt, is betrokken, in tegenstelling tot, bijvoorbeeld, een AAS, in de pathogenese van pijn op de wortel van het probleem.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top