Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract kan helpen bij Artritis

Extracten van de franse Maritieme schors van de pijnboom (Pinus pinaster oude, ontkalkte) kan de pijn en stijfheid veroorzaakt door Artritis, tot 40 procent: Dit bleek een internationale studie van de Universiteit van Arizona. Daarnaast werd waargenomen in de Placebo-gecontroleerde studie bij 37 patiënten, zodat ze kunnen profiteren van het nemen van pine bark extracten verbeteren de fysieke functies door 52 procent.

De pine bark extract werd toegediend in de Vorm van het voedingssupplement Pycnogenol®. De studie is de eerste studie over de doeltreffendheid van Pycnogenol® en haar effecten in relatie tot anti-oxidant en anti-inflammatoire factoren.

Studie van Artritis en pine bark extract

In het verenigd koninkrijk, meer dan zeven miljoen mensen lijden aan Artritis en artrose en de gevolgen voor de gezondheid. De economische schade veroorzaakt door de ziekte bedraagt meer dan 26 miljard euro. De studie door de Universiteit van Arizona de opdracht aan de proefpersonen om een dagelijks 150 mg dosis van pine bark extract van het merk Pycnogenol® of een Placebo.

Het onderzoek strekte zich uit over een periode van drie maanden en waren de deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 48 jaar. De Teilnenehmer van de studie waren een BMI van 23 met een normaal gewicht.

Zeer goede effectiviteit

Terwijl in de Placebo groep, er geen verbeteringen waargenomen, kunnen worden waargenomen in de andere deelnemers na 60 tot 90 dagen, een significante verbetering in pijn en fysieke vrijheid van beweging.

Bovendien werd gevonden na 90 dagen van het innemen van de pine bark extract verbetering van de lichaamsfuncties, vermindering van pijn en een afname van de stijfheid. De fysieke functies verbeterd door tot 52 procent.

Medicatie energieverbruik daalt, dankzij de pine bark extract

Pillen-Vitaminpillen medikamente ArthroseAan het begin van de studie, alle patiënten dat zij afhankelijk zijn van de dagelijkse inname van COX-2-remmers en nsaid ‘ s (ontstekingsremmende geneesmiddelen). Na het nemen van de pine bark extract de drugs daalde nemen. In het geval van de patiënten in de Placebo-groep, de waarden nauwelijks veranderd: Deze handgrepen blijven van medicatie.

De onderzoekers van de Universiteit van Arizona, zag in deze resultaten een bewijs dat pine bark extract (hier op het voorbeeld van het handelsmerk van Pycnogenol®) om te helpen bij de verlichting van de symptomen van Artritis en de noodzaak van medicatie kan verminderen. De onderzoekers wijzen erop dat de positieve effecten van het remmen van de inflammatoire en anti gevolg zijn van de oxidatieve eigenschappen van de schors van de pijnboom.

In de toekomst, de verantwoordelijke mechanismen zijn om ontdekt te worden in verdere studies. Daarnaast zijn de onderzoekers genoemd voor de uitvoering van grotere klinische studies. Pine bark extracten verkregen uit de schors van de Maritieme pijnbomen en wordt momenteel gebruikt in meer dan 400 voedingssupplementen en gezondheidsproducten. De zee-pine wordt aan de zuidelijke kust van Frankrijk.

Aanbevolen natuurlijke artritis middelen

Pine bark extract is een zeer aanbevolen voedingssupplement maatregel in het geval van artrose en Artritis, samen met andere micro-voedingsstoffen zoals glucosamine, Chondroïtine, selenium, mangaan of MSM (methyl sulfonyl methaan), die kunnen helpen bij het regenereren van het kraakbeen en ook anti-inflammatoire werking (selenium). Ook Omega-3 vetzuren gemeen hebben met Chonroitin en glucosamine, anti-inflammatoire effecten in Artritis te demonstreren, het verlichten van pijn en het kraakbeen gebouw.

Pine bark extract heeft ook de oplage-het verbeteren van de eigenschappen, en het is getest in combinatie met L-arginine, bijvoorbeeld als een effectieve natuurlijke afrodisiacum.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top