Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract versterkt het immuunsysteem en verkoudheid, verkort de tijd

Met pine bark extract vervelende symptomen van verkoudheid kunnen verdwijnen, voor meer dan een dag. Dit is het resultaat van twee studies uit Italië.

In een groeiend lichaam van onderzoek op de positieve effecten van pine bark extract zijn bevestigd op het organisme. In het centrum van de belangstelling van een groep van secundaire plantaardige stoffen, die behoren tot de polyfenolen en Flavanols: de Oligomere proanthocyanidinen (OPC).

Wat is pijnboomschors extract?

Oligomere proanthocyanidinen, of kort van procyanidins of proanthocyanidinen, werden in 1948 ontdekt door de franse wetenschapper Jack Masquelier. Sinds ongeveer het jaar 1985, de OPC werden hem ontnomen, met een sterke anti-oxidant kracht. Dit bewijs slaagde hij erin de kernen door de OPC in de druif en de schors van de pijnboom.

Veel andere vruchten, thee (vooral Groene thee), schors en zaden bevatten een hoog aandeel van de OPC. Bekend proanthocyanidinen zijn al lange tijd gebruikt als een effectief ingrediënt van traditionele kruidengeneesmiddelen aan het versterken van het hart, bloedsomloop en doorbloeding.

Het is daarom niet verwonderlijk dat de schors van de pijnboom bewezen extract als een mogelijk gunstige factor voor de cardiovasculaire gezondheid, geheugen, evenals op het gewricht en de gezondheid van het oog. Met de verbetering van de bloedsomloop door verkeer-bevordering van de effecten, bijvoorbeeld, komen automatisch in de mannelijke geslachtsorganen (erectiele dysfunctie) of in het oor (Tinnitus). We hebben ook onderzocht of het mogelijk verlichting van hooikoorts, evenals de menopauze en post– menstruele ongemak, en nog veel meer.

De veiligheid van deze planten extracten zoals pine bark extract, druivenpit extracten, staat buiten kijf. Ze zijn goedgekeurd in vele landen over de hele wereld, ook in Europa, Australië en de verenigde staten, als voedsel en over de toonbank. De bijwerkingen zijn niet gemeld in principe.

 

Om het immuunsysteem te versterken, met de secundaire plant van de pine materialen?

Nu, wetenschappers aan de Chieti-Pescara Universiteit in Pescara, Italië, hebben ontdekt dat het pine bark extract lijden tijd, de Getroffen om de typische symptomen van verkoudheid, kan aanzienlijk worden verkort. Al in eerdere onderzoeken, het Team, geleid door Prof. Dr. Giovanni had gewezen Belcaro op deze aansluiting (1). De opzet van de studie verschilt aanzienlijk van de ene in de nieuwe, het onderzoek van 2014.

Tegen de kou: met de gebruikelijke behandeling of de toevoeging van pine bark extract?

Immunsystem stärkenIn de huidige-gecontroleerde studie van 146 mensen boven de leeftijd van 25 tot 65 jaar namen deel. Op het moment van toelating, alle deelnemers hadden een goede Algemene gezondheid en had geen acute symptomen van de ziekte. Bovendien, de laatste griep vaccinatie ten minste drie maanden of langer.

De deelnemers werden verdeeld in twee groepen met een sterkte van 70 of 76 mensen. De deelnemers in de eerste groep kreeg de opdracht van het eerste Symptoom van een koude ziekte, in aanvulling op de gebruikelijke maatregelen van de behandeling pine bark extract in de Vorm van capsules met een pine bark extract. De dosering werd ingesteld naar twee keer per dag 50 milligram. In de tweede groep, de controle groep moet ook worden procedures, maar zonder de extra inname van pine bark extract.

Met pine bark extract symptomen van verkoudheid verdwijnen sneller, met minder gebruik van andere middelen

Als een van de belangrijkste resultaat, vonden de onderzoekers dat de symptomen van de ziekte in de pine bark extract groep duurde een gemiddelde van 3,1 dagen. In de controle groep nam het gemiddelde van 4,2 dagen, totdat de symptomen verdwenen zijn. De pine bark extract verkort de periode van de acute ziekte, dus met 1,1 dagen.

Ook het werk was het falen van degenen die hebben versterkt uw immuunsysteem met de Proanthocyanidines in de pine bark extract, laag. Terwijl de deelnemers in de controle groep had een gemiddelde van vieren van 0,67 dagen ziek, het was in de pine bark extract groep is slechts 0.55 dagen.

Een ander resultaat was dat met de inname van pine bark extract en het gebruik van andere vormen van behandeling werd verlaagd. Dit was vooral neusdruppels, inhalatie-behandelingen, evenals het nemen van Aspirine + Vitamine C en antihistaminica zoals Doxylamine. In het bijzonder, neusdruppels of sprays vormen een aanzienlijk potentieel voor verslaving en Doxylamine, bijvoorbeeld, heeft zo ‘ n sterk slaapverwekkend effect, wordt het ook gebruikt als een slaap steun. Een vermindering in de aanvoer, daarom is het zeker nuttig.

Pine bark extract is zeer veilig in het gebruik en, zo dit onderzoek toont aan, de periode waarin de Patiënten van de symptomen van verkoudheid geplaagd, aanzienlijk verkort (2). De combinatie van bijvoorbeeld 100 mg pine bark extract, vitaminen en sporenelementen die het immuunsysteem versterken, dus.

Bron:

1: Belcaro, G., et al., Het gemeenschappelijk koude winter van het onderzoek: effecten van Pycnogenol op tekenen, symptomen, complicaties en kosten, Otorinolaringologia, Volume 63, Nummer 3, blz. 151-161. 2: Belcaro, G., et al. Verbetering van de verkoudheid met Pycnogenol: een Winter register studie, Panminerva Med. 2014 Jan;56(4), Pp. 301-8.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top