Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract voor erectiestoornissen

Pine bark extract is een effectieve, natuurlijke hulp voor erectiele dysfunctie, en beschermt het vat tegen de ontsteking. Dit is om meerdere studies met duidelijke resultaten.

Als u op zoek bent voor natuurlijke (en nonprescription) drugs, of een afrodisiacum, wordt geconfronteerd met een enorme hoeveelheid van de stoffen. Bloemen namen, zoals Horny goat Weed (Horny goat weed), of Royal jelly verleiden als een “geheime tip” van de Inca ‘ s, of de oude Chinezen al wisten.

Een serieuze wetenschappelijke Review niet opstaan om de beloften van de “natuurlijke seksuele enhancer” voor het grootste deel. Met de twee uitzonderingen van L-arginine (aminozuur) en pine bark extract, bijdragen aan het verbeteren van de circulatie mogelijkheid om de fijne bloedvaten het is bewezen dat meer dan 90% van de mannen met potentie-stoornissen zou kunnen helpen.

Kenmerken van pine bark extract

pinienrindenextrakt wirkung pycnogenol ErektionsstörungenVolgens de legende werd gemeld voor de eerste keer door franse Zeelieden die, eeuwen geleden, in het Westen van Canada getroffen door een native schors van de pijnboom thee werden behandeld. Wetenschappelijk schors van de pijnboom is onderzocht extract sinds de jaren 1970. Het heeft onlangs gevonden om meer effectief te zijn, in de ware zin van het woord, een veel koppels hun liefde en plezier.

Pine bark extract bevordert de opname van stikstof in de bloedbaan. Daarnaast bevat polyfenolen en catechinen, krachtige anti-oxidanten. Dit zal het verbeteren van het proces van het verstrekken van GEEN, stikstofoxide. Stikstofoxide is een stof die de bloedvaten regelt.

Nitric oxide, de vasculaire toezichthouder, het kan alleen worden uit L-arginine gevormd. Hoe goed is de synthese en herstel lijkt echter aanzienlijk van de actieve ingrediënten van de bark extract.

De verbessrete bepaling van NIET door pine bark extract verbetert de vasculaire gezondheid, beschermt tegen hart-en vaatziekten en verlaagt de bloeddruk. Bijna dagelijks nieuwe positieve eigenschappen van de pine bark extract kan worden ontdekt die gunstig zijn voor de gezondheid.

Na drie maanden, met een slagingspercentage van meer dan 90 procent

erektile Dysfunktion

Een studie werd uitgevoerd op de bulgaarse vruchtbaarheid en onderzoek ziekenhuis SBLAG in Sofia, verbaasd, in deze context, het feit dat ze blijk van een hoge werkzaamheid van pine bark extract van het merk Pycnogenol® voor de behandeling van erectiestoornissen.1

Fase 1: de basis van het onderzoek in een cohort studie van 40 mannen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar deelgenomen. In alle vakken, een erectiele disfunctie is gediagnosticeerd. Over een periode van drie maanden ontvangen ze dagelijks drie ampullen van een preparaat die de aminozuren arginine en asparaginezuur. De L-arginine inhoud in het dagelijkse dosis correspondeerde tot 1700 milligram (mg).

Fase 2: in de tweede maand, de deelnemers waren, naast de L-arginine – met twee Keer 40 milligram van pine bark extract dat de dagelijkse benodigdheden. Hier, de gepatenteerde Pycnogenol is gebruikt, die op een natuurlijke manier uit de schors van de Mediterrane pijnbomen en is uitgepakt.

Fase 3: In de derde maand, de onderzoekers steeg de dagelijkse pine bark extract-dosering tot een verdere prijs van 40 milligram, wat is geopenbaard dan 120 milligram van de dag.

Eerdere studies hadden aangetoond dat de combinatie van het pijnboomschors extract en L-arginine bij 70 tot 90 procent van de mannen met bijwerkingen van erectiele disfunctie kan repareren. Dit zou kunnen bevestigen dat de bulgaarse onderzoekers.

Resultaten: in 92% van de deelnemers verbeterde mogelijkheid om een erectie

In een vragenlijst, werden de deelnemers ondervraagd over de impact op hun seksueel functioneren. De enige inname van arginine-asparagine-combinatie bracht slechts een kleine verbetering. Na de eerste maand, op slechts twee punten gemeld het herstel van een normale erectie.

Het slagingspercentage gestegen, echter, na de introductie van pine bark extract dramatisch. Na de tweede maand, in 80 procent van de mannen waren in staat om te winnen van hun vermogen om een erectie terug na de derde maand, er waren zelfs 92.5 procent. Bijwerkingen opgetreden in een van de deelnemers.

Resultaat van de studie: de combinatie van arginine en pine bark extract heeft arginine alleen een zeer goede verbetering van de erectie vermogen.

Mechanisme van actie van pine bark extract samen met L-arginine

Arginin Pinienrindenextrakt als PotenzmittelDe pine bark extract, de functie is waarschijnlijk dat het voorstander van de vorming van stikstof in de endotheelcellen genaamd de innerlijke vaatwanden. Dit leidt tot een toename van de bloedtoevoer en verwijding van de bloedvaten. De verbeterde vermogen van het lichaam om de vasculaire dilatatie, ondersteunt niet alleen de regulatie van de bloeddruk en is over het algemeen positief voor de vasculaire gezondheid, maar speelt ook een belangrijke rol in het ontstaan van een erectie bij mannen.

De verstijving van het mannelijk lid is alleen mogelijk, indien in de verwijde bloedvaten van de penis en meer bloed wordt gepompt.

Bewijs als een vasculaire beschermende effectieve seksuele enhancer in andere studies

In een studie van de Hiroshima Universiteit in Japan kon worden aangetoond dat de toewijzing van 180 milligram pine bark extract (ook merk Pycnogenol® gebruikt), samen met L-arginine in vasodilatatie met 42 procent.2 In een andere studie, ditmaal van de Bayerische Julius-Maximilians-Universiteit in Würzburg, werden teruggebracht in de vakken in slechts vijf dagen door de toekenning van een dagelijks 200 milligram van pine bark extract en verschillende markers van inflammatoire processen aanzienlijk.3

Pycnogenol Potenzmittel und DurchblutungAan dezelfde Universiteit werd uiteindelijk voerde een onderzoek, dat kan een onderbouwing van dit anti-inflammatoire werking, door te vinden dat de markers van Ontsteking, en de enzymen COX-1 en COX-2 geremd met de inname van pine bark extract.4

Inflammatoire processen verbruiken echter, in de hogere dimensies L-arginine en hebben een grote invloed op de bloeddruk die kan leiden wanneer hij niet langer kan worden gezonde regelt, en ook erectiele disfunctie. L-arginine is, daarom, voor het oplossen van de inflammatoire processen veroorzaakte tekort. Pine bark extract kan worden gebruikt in aanvulling op de invloed op de cellen van de binnenste vaatwanden tegen erectiestoornissen, door deze ontsteking in de eerste plaats.

 

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top