Snelevacature Amsterdam

Pine bark extract voor sporters: verbetering van de Regeneratie

De recreatieve en professionele sporters profiteren met pine bark extract is meer uithoudingsvermogen en minder kramp

Goed nieuws voor alle Amateur-sporters, als voor professionele sporters, wetenschappers van de italiaanse Universiteit van Chieti en Pescara. In een twee-delige studie, de onderzoekers waren in staat om uit te vinden dat pine bark extract vermindert tijdens lichamelijke inspanning, oxidatieve Stress. In het resultaat, de proefpersonen lieten een groter uithoudingsvermogen en minder geplaagd door krampen.1

Recreatieve sporters die aan de opleiding leger Test

Laufen Ausdauer PinienrindenextraktVoor hun studie maakten de onderzoekers gebruik gemaakt van een gepatenteerde methode van natuurlijk afgeleide pine bark extract, die onder de naam van Pycnogenol in tal van voedingssupplementen, functionele voedingsmiddelen, maar ook voor cosmetica gebruik. Op het eerste deel van hun studie, van een totaal van 147 recreatieve sporters van beide geslachten namen deel, waarvan 74 kregen een dagelijkse dosis van 100 mg van pine bark extract, en 73 een Placebo.

Aan het begin van de Studie, de fysieke prestaties van de onderwerpen geïdentificeerd. De deelnemers waren tussen de 32 en 36 jaar, en afgerond op een acht-weken trainingsprogramma. Vervolgens zijn de zogenaamde Leger Fysieke Fitness Test (APFT). Dit is de standaard procedure, na het AMERIKAANSE leger biedt de spierkracht, het uithoudingsvermogen en de Conditie van het hart-en vaatstelsel van je soldaten. Voor de test programma zijn onder andere push-UPS, sit-UPS en een Twee mijl lopen (ongeveer 3.200 meter).

Meer pushups en Crunches in dezelfde tijd

Natuurlijk, alle deelnemers waren in staat om na twee maanden, de training en uw persoonlijke prestaties. In de Twee-mijl lopen degenen die pine bark extract goederen, overige recreatieve sport te leren, echter met meer dan een neuslengte. Ook uw uithoudingsvermogen in de push-UPS en sit-UPS hoger was. In twee minuten lieten ze zien een 25 procent en 15 procent respectievelijk hogere prestaties.

Triatleten met en zonder pine bark extract tijdens de trainingsfase

Op het tweede deel van de Studie 54 mannelijke triatleten deelgenomen. Hier zijn 32 atleten waren in de gemiddelde leeftijd van 37.9 jaar, 150 milligram pine bark extract per dag. Als een controle groep, 22 triatleten die in het midden 37,12 jaar oud en niet een Supplement te worden genomen werden gebruikt.

Alle atleten waren aan het begin van een periode van vier weken van intensieve training. Zelfs de professionals waren aan het eind van de studie, hun prestaties verhogen. Hier is de laatste test, echter, was een 100 minuten Triathlon, de Zwemmen op ongeveer een halve mijl (800 meter), 12 mijl (bijna 20 kilometer Fietsen en een 5.000 Meter.

Met pine bark extract voor meer dan zes minuten te vroeg op de plaats van bestemming

Als een resultaat, de onderwerpen van de pine bark extract uitgevoerd ook in dit geval groep is aanzienlijk beter. Terwijl de deelnemers zonder het uittreksel op dezelfde begin om te studeren gemiddeld 96 minuten en vijf seconden nodig om te gaan met de Triathlon, nam die van de pine bark extract groep slechts 89 minuten en 44 seconden.

De vier-weken Training heeft gebracht aan de atleten in de controle groep, een verbetering van de prestaties van 4,6 minuten. Met de pine bark extract, maar het was 10,8 minuten. Het effect van de training wordt verdubbeld door pine bark extract.

Pine bark extract bevordert de doorbloeding en vermindert oxidatieve Stress, dus minder krampen en spierpijn

In aanvulling op de macht vergroten, de schors van de pijnboom gebracht extract, maar een verdere, beslissende voordeel. Atleten, het extract van de omzet, klaagde namelijk aanzienlijk minder krampen en spierpijn tijdens en na de training. In de controle groep, geen vergelijkbare waarnemingen zijn gedaan. Als Achtergrond kunt u hier zien, dat het kwam met de pine bark extract gewoon naar een kleinere toename van oxidatieve Stress tijdens de oefening. Ook de daling naar de normale niveaus plaatsgevonden sneller dan in de controle groep.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top