Snelevacature Amsterdam

PMS kan worden verlicht door de B-vitaminen

De B-vitaminen Riboflavine (Vitamine B2) en thiamine (Vitamine B1) kan helpen bij het verlichten van PMS-symptomen. Dus, een natuurlijk Alternatief voor de medicinale plant monnik peper (vitex agnus castus) voor vrouwen met premenstruele klachten.

Hetzelfde team van onderzoekers, die al eerder voor de eerste keer, dat calcium en Vitamine D kan niet alleen het verlichten van de symptomen van post menstrueel syndroom (PMS), maar ook preventieve maatregelen genomen aanzienlijk verminderen het risico van het ontwikkelen van een PMS, onder invloed van de B-vitaminen onderzocht in een recente studie over de vrouwen lijden.

Nogmaals, de Universiteit van Massachusetts, USA, werd door de wetenschappers, Prof. Dr. Elizabeth R. Bertone-Johnson van de database van de “Nurses Health Study II”, van 1991, van een totaal van EUR 3,025 proefpersonen waren in de leeftijd 27 tot 44 jaar. In de loop van de tien jaar durende Follow-Up studie van ernstige PMS-klachten bij 1.057 vrouwen. 1.968 deelnemers niet of tot een te verwaarlozen mate werden beïnvloed.1

PMS-risico-tot 35 procent verlaagd

PMS, prämenstruelles Syndrom, Stimmungen, PMS Symptome lindernDe AMERIKAANSE onderzoekers wilden weten of de Afwezigheid van PMS kan worden ingesteld met de inname van B-vitamines in een relatie. Om te worden geanalyseerd voor dit doel hebben, zijn ze ook bestaande gegevens op de voeding situatie van de deelnemers, die werden verzameld in de jaren 1991, 1995 en 1999, met behulp van een vragenlijst.

Hier ontdekten ze dat vrouwen die werden over een periode van twee tot vier jaar in het kwintiel met de hoogste consumptie van Riboflavine of Vitamine B2, een 35 procent lagere PMS risico in vergelijking met degenen die de minste Vitamine B2. Een vergelijkbaar effect kan vinden, de wetenschappers ook in het geval van thiamine of Vitamine B1.

Alleen de vitaminen B1 en B2 verband met preventief effect

De andere B-vitaminen, zoals Niacine, Vitamine B6. Foliumzuur en Vitamine B12 toonde geen preventieve werking tegen PMS. Natuurlijk, Bertone gaf aan de zorgen Johnson, het is de eerste studie van zijn soort, en verdere klinische studies zijn nodig om te onderzoeken of het belang van B-vitaminen tegen de PMS-opkomst in meer detail.

Een ongeveer twee keer zo goede werkzaamheid is verstrekt door de combinatie van Borago Officinalis Olie met Vitamine E in PMS (voor meer informatie over de studie hier). Maar een vrouw mag niet op de andere afzien als u een: Vitamine B1 en Vitamine B2 zeer geschikt als aanvulling op de Borago Officinalis-Vitamine E therapie.

Studie:

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Display Tegen PMS! www.aponeo.de

Voor PMS, je kunt iets doen met dat!PMS middelen uit de apotheek!

Geef een reactie

Scroll To Top