Snelevacature Amsterdam

PMS-symptomen met Borago Officinalis en Vitamine E verminderen

PMS: de drie letters van de vele jonge vrouwen voor de terugkerende klachten in de dagen tussen de ovulatie en de Menstruatie. Daarom PMS wordt vaak aangeduid als de “dagen vóór de dagen”. PMS, het premenstrueel syndroom, en is niet te verwarren met de menstruele pijn, een symptoom complex die optreedt tijdens de Menstruatie.

Hoewel de precieze oorzaken voor het Optreden van het premenstrueel syndroom is nog steeds in het Donker, de PMS-therapie is een verbazingwekkend eenvoudige en natuurlijke middelen. Dit zijn bewijzen in grootschalige studies van hun effectiviteit en delen op Basis van het regelmatig Eten van onderdelen, zonder chemische drugs.

PMS, vitaminen en essentiële vetzuren

Met betrekking tot Vitamine B1, Vitamine B2 en Vitamine B6 zijn al verschillende studies kwam tot het resultaat dat de inname van B-vitamines kan het verlichten van de symptomen van PMS.

Bijzonder goed bleek te zijn nu, maar de therapie met Vitamine E en Borago Officinalis.

Borago Officinalis Olie

Borago Officinalis borage kruid (borage of Kukumerkraut). De Olie is een speciale vetzuur spectrum bekend zijn, dat is bijzonder rijk aan Gamma-linoleenzuur. Gamma-linolenic zuur en Vitamine E met de vorming van hormonen. Borago Officinalis Olie werd vooral gebruikt voor huidproblemen zoals een droge huid, eczeem en atopische dermatitis.

De Studie

Een grote studie van de Universiteit van Pernambuco, Brazilië, heeft nu aangetoond dat het effect van Borago Officinalis-Olie en Vitamine E op premenstruele klachten 1. 120 vrouwen werden verdeeld in verschillende groepen, de ene groep ontving 1.000 mg van Borago Officinalis Olie per dag, een tweede het dubbele van het bedrag, en een derde groep voor de controle van een Placebo (effect-gratis canola-olie).

De resultaten van het onderzoek waren verrassend duidelijk: Al na drie maanden, de PMS Beschwerden2 waren bij het nemen van de borage Olie-Vitamine E mengsel door een derde ging het weer. Na zes maanden van het nemen van de daling in klachten was zelfs nog hoger, op bijna zeventig procent.

Om het resultaat in de Relatie: In de geneeskunde, er zijn maar weinig geneesmiddelen die kunnen hebben bijvoorbeeld een hoog slagingspercentage. Self-acetylsalicylzuur (bijvoorbeeld, de bekende Aspirine®) voor een hoofdpijn enige vergelijkbare waarde succes. Voor een natuurlijke toepassing, dit is een buitengewoon hoog slagingspercentage.

Bijwerkingen zijn niet te verwachten bij het nemen van Borago Officinalis Olie. Vrouwen, de acties in aanvulling op de droge huid, maar kan ook profiteren van het effect van Borago Officinalis Olie op de huid. In het Algemeen, de combinatie met andere vitamines van het Vitamine B wordt aanbevolen complex in PMS.

Bron:

Display Tegen PMS! www.aponeo.de

Voor PMS, je kunt iets doen met dat!PMS middelen uit de apotheek!

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Geef een reactie

Scroll To Top