Polyfenolen hebben een invloed op het effect van koolhydraten op de bloedsuikerspiegel – het werkingsmechanisme hierachter is nog onduidelijk. Verschillende studies suggereren echter dat de gevoeligheid voor insuline, de suiker, de verwerking en het risico op het ontwikkelen van Diabetes, door een polyfenol-rijk dieet positief kunnen worden beïnvloed.
Geneesmiddelen die in hoge mate gespecialiseerd zijn stoffen, die in het beste geval zeer kleine hoeveelheden zijn voldoende is om selectief een spreekwoordelijke “druk op de knop effect”. Natuurlijke stoffen ontvouwen, echter, in het Algemeen, een zeer complexe werking, die betrokken zijn in de zeer gecompliceerde processen van het organisme.
Een gevolg van dit is vaak het geval dat we kunnen bewijzen met een zeer hoge waarschijnlijkheid dat een stof “werkt” of een bepaalde manier om effectief te zijn. Het mechanisme van de actie achter de rug, hebben we ontdekt, maar vaak alleen in de kinderschoenen staat, of zelfs dat niet. Dit geldt ook voor de polyfenolen.
Nu, het is zeker een ijdele onderneming aan alle van de polyfenolen. Om te behoren tot deze grote groep van zeer verschillende materialen zoals plantaardige aroma ‘ s en kleurstoffen, tannines, of tannines op het einde. De laatste zijn Oligomere proanthocyanidinen (OPC) door de manier waarop, bijvoorbeeld, druivenpitten, rode Bosbessen of schors van de pijnboom. Kaneel is ook een van de schors van een Struik die bevat een grotere hoeveelheid polyfenolen.
Studies over de polyphenolic kleur stoffen waargenomen effect van de hele Früchteauf bloed suiker
Dus, een nog altijd toenemend aantal studies hebben aangetoond dat de polyfenolen kunnen hebben een regulerend effect op de bloedsuikerspiegel. Het Probleem is: zo Ver, de wetenschap is nog niet duidelijk hoe dit werkt in de Detail. Een aantal van de aannames, die worden bevestigd, meer en meer, zijn er nog steeds.
De polyfenolen, bijvoorbeeld, plantaardige kleurstoffen hebben een sterk Rood, hemelsblauw, en purper, en bevatten anthocyanen, er is een hele reeks van epidemiologische gegevens. Volgens hen, een hogere inname van deze kleurstoffen met een lagere nuchtere insulinespiegel en een verminderde Insuline-resistentie.
Het moet worden toegevoegd, echter, dat deze bevindingen komen uit studies waarin de anthocyanen, zijn dus inbegrepen, samen met alle van de blauwe, rode of paarse vruchten. Het kan zijn dat hier wordt de natuurlijke combinatie van ingrediënten is verantwoordelijk voor het effect, als de individuele stoffen.
Polyfenolen, enzymen, koolhydraten-vergisting remmen?
Een lang gekoesterde hypothese is dat polyfenolen kunnen hebben, in de Vorm van tannines een effect hebben op de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de koolhydraten in het lichaam te verminderen. Op deze manier, u zal beschikbaar worden gesteld voor het lichaam en hebben een invloed op de bloedsuikerspiegel.
Dit effect van voedsel wordt gemeten met de Glycemische Index. Des te hoger is gelegen, zoals, bijvoorbeeld, in het geval van levensmiddelen gemaakt van witte bloem, hoe slechter voor de bloedsuikerspiegel.
Polyfenolen bevorderen niveaus van de bloedsuiker – de hypothese wordt vertegenwoordigd sinds 1984
Een van de eerste studies die erop wezen dat zij deze verbinding werd uitgevoerd aan de medische faculteit van de Universiteit van Toronto in Ontario, Canada, en gepubliceerd in 1984. Hier werd erop gewezen dat de Polyfenol-invloed tot remming van deze enzymen suikers te verteren Meer kracht.
Deze zijn amylases, met name Alfa-amylases. Daarnaast zijn de onderzoekers vermoeden dat er een directe interactie tussen zetmeel en polyfenolen. Zoals je gezegd, waarom koolhydraten uit peulvruchten te laten de Glycemische Index minder toenemen dan die van granen. Peulvruchten bevatten veel meer polyfenolen dan granen.
Echter, ze moest toegeven dat de werkingsmechanismen achter de omgekeerd evenredige relatie tussen de inname van de polyfenolen en de Glycemische Index zijn uiteindelijk helemaal duidelijk (1).
Een studie uit 2010 geeft aan andere mogelijke mechanismen van actie
Ook in recente studies, zoals een studie van de Universiteit van Oost-Finland uit het jaar 2010 te gaan in een vergelijkbare richting. De onderzoekers hebben gespeculeerd naar de mogelijke redenen voor de verminderde impact van koolhydraten op de bloedsuikerspiegel in geval van gelijktijdige inname van polyfenolen, een voor de hand liggende manier ook aan het feit dat het wordt geleverd als een remming van de vertering van koolhydraten.
Om dit te doen, moet je verder mechanismen van actie, die er is bewijs. Zo kan te wijten zijn aan de inname van polyfenolen:
- een verhoogde opname van glucose in de darmen,
- een stimulatie van de Insuline-producerende eilandje cellen, of Beta-cellen,
- een aanpassing van de glucose-uitscheiding in de lever,
- activering van de insuline-receptoren,
- de opname van glucose in de insuline-gevoelige weefsel vormen, en
- een aanpassing van de intracellulaire signalering paden en Gen-expressie (2).
Een beschermende werking tegen Diabetes type II steeds meer en meer waarschijnlijk
Twee jaar later, in 2012, gepubliceerd door wetenschappers van de Britse Universiteit van Leeds een Review van de eerdere onderzoeksresultaten. Hun resultaten grotendeels samenvallen met die van Finland. Daarnaast wijzen ze op een verbetering in de vasten op de bloedsuikerspiegel en de verbeterde gevoeligheid voor insuline, en de secretie van het hormoon. Kortom, de Britse wetenschappers kwamen tot de conclusie dat de absorptie van polyfenolen via de voeding zal zonder twijfel van invloed op de Glycemische Index van voedingsmiddelen.
Als een resultaat, het gaat om de regulering van de bloedsuikerspiegel na inname van voedsel. Dit effect treedt op ongeacht de leeftijd. Het heeft gezorgd voor een langdurige hypothese lijkt de onderzoekers dat er een remming van de enzymen voor de vertering van koolhydraten, evenals specifieke vervoerders voor koolhydraten plaatsvindt.
Een beoordeling van de invloed van polyfenolen op de concrete risico van Diabetes, volgens de verklaringen door de wetenschappers uit Leeds op het moment, echter, met te veel onzekerheden. Echter, de steun van de relevante epidemiologische studies, en een neiging tot een beschermend effect tegen de ontwikkeling van type-talk-II-Diabetes (3).
Studies:
(1) Thompson, L. U., de Relatie tussen polyfenol-inname en bloed glucose reactie van normale en diabetische personen, Am J Clin Nutr. 1984 Mei;39(5), Pp. 745 – 51. (2) Hanhineva, K., het Effect van het dieet polyfenolen op de koolhydraatstofwisseling, Int J Mol Sci. 2010 Mar 31;11(4), Pp. 1365 – 402. (3) Williamson. G. de Mogelijke effecten van het dieet polyfenolen op de suiker absorptie en vertering, Mol Nutr Voedsel Res. 2013 Jan;57(1), pp. 48 – 57.
Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org
Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!
Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com
Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.