Snelevacature Amsterdam

Polyfenolen kunnen prostaatkanker remmen

In het geval van een behandeling van kanker, het is altijd een doel voor het verminderen van de groei van agressieve kankercellen. Een vertraging in de groei van prostaatkankercellen te wijten zijn aan de inname van polyfenolen in staat was om te bewijzen aan een Britse studie. Polyfenolen lijkt een goede aanvulling op de klassieke, medische en chirurgische behandelingen.

In de media vaak aangehaald studies die onderzoek doen naar de positieve effecten van bepaalde voedingsmiddelen of stoffen te verminderen het risico van ziekte. In feite, kan worden bevestigd dat het risico van wijdverspreide ziekten, zoals kanker, Diabetes, hart-en vaatziekten of andere wordt beïnvloed door de voeding aanzienlijk.

Zeldzaam, echter, studies over de effecten van natuurlijke stoffen in de gevallen waarin een ziekte, in het bijzonder kanker, al heeft plaatsgevonden.

Op zoek naar zinvolle supplementen voor prostaat kanker

Dit inzicht zal ook Prof. Dr. Robert Thomas, onder andere, een oncoloog aan Addenbrooke ‘ s University hospital en de Universiteit van Cambridge, Verenigd Koninkrijk. Daarnaast drong tot hem door dat ongeveer 70 procent van zijn patiënten nemen van een voedingssupplement. Sommige van hen hebben een bepaald belang in de Preventie. Maar Prof. Dr. Thomas gedeeld met mensen die al lijden aan kanker.

Het is waarschijnlijk dat de meeste van zijn patiënten nemen van supplementen die volledig ineffectief. Het wilde weten van de Cambridge Professor. Dus besloot hij om de hoge kwaliteit studies in een “double-blind” en “willekeurig” ontwerp, om uit te vinden welke voedingssupplementen kunnen nuttig zijn en welke niet.1

Vier Polyfenol-bommen op te wekken de nieuwsgierigheid van de onderzoeker

Er begon nu een tijd waarin Thomas en zijn Team, de huidige stand van het onderzoek gecontroleerd om uit te vinden welke supplementen zou kunnen hebben het beste effect op kanker. In het bijzonder voedingsmiddelen met een zeer hoog gehalte aan polyfenolen heeft de aandacht getrokken van onderzoekers.

De beste broccoli, kurkuma, granaatappel en Groene thee afgesneden. De basis voor de uitvoering van een in-house onderzoek, zijn gedefinieerd.

Onze eigen studie bevestigt vermoedens en biedt een betrouwbare resultaten

opc tee flavonoideAls u een Indeling voor dit doel, een gerandomiseerde, dubbelblinde en Placebo werd gekozen-gecontroleerd Design. Volgens deze Norm is over het algemeen zeer betrouwbare test resultaten zijn te verwachten. Een totaal van 199 patiënten met prostaatkanker deelgenomen in alle fasen van de studie. Hun gemiddelde leeftijd was 74 jaar.

Terwijl het waren toegediend aan de helft van de mannen een Placebo, de andere nam de helft van een drug dat in het dagelijkse dosis van drie tabletten van 100 mg van broccoli-poeder 100 mg kurkuma poeder, 100 milligram van granaatappel poeder, en 20 milligram van extracten uit groene thee opgenomen. De Inname periode van zes maanden.

Verspreiding van de tumor markers aanzienlijk verminderd

In het resultaat, Thomas en zijn Team ontdekten dat er belangrijke verschillen in de niveaus van een bepaald Eiwit, het prostaat-specifiek antigen (PSA), tussen de twee groepen gevonden. De PSA wordt geproduceerd door de prostaat cellen. Van de kanker-geïnfecteerde cellen te produceren, zelfs tot tien keer de verhoogde hoeveelheid PSA.

Daarom PSA is een goede tumor marker. In de Polyfenol groep, een PSA-stijging van een gemiddelde van 14,7 procent werd gehouden. In de Placebo groep, vonden de onderzoekers een verhoging van de op 78,5 procent in de Middellandse zee. Dat is, met de Polyfenolen capsules, het aantal cellen van kanker gestegen, aanzienlijk minder dan met de Placebo.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top