Snelevacature Amsterdam

Polyfenolen uit zeewier (Fucoidan) lijken te helpen om kanker

Fucoidan – zeewier-actieve stof met mogelijke effecten tegen bepaalde vormen van kanker

In de Stille oceaan, de consumptie van zeewier is een onderdeel van het gedrag van oudsher deel uit van het dieet. Algen zijn een goede bron voor waardevolle eiwitten. Daarnaast bevatten ze veel vitaminen en zijn rijk aan mineralen, sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen, maar laag in calorieën. Alleen hun hoge gehalte aan Jodium moet beperken het bedrag dat dagelijks. In de afgelopen tijd, hebben de wetenschappers worden echter een content materiaal onder de aandacht van, kon het zich ontwikkelen tot een Ster onder de gezondheid-en het bevorderen van natuurlijke stoffen.

Het is een zeer complexe samenstelling van polysaccharide, een suiker, dat bestaat uit verschillende vormen van Fucose. Fucose moet niet verward worden met de vruchten suiker Fructose. Integendeel, het is een suiker die het lichaam zelf niet kan leveren, dat is zo essentieel, en vervuld belangrijke taken in de communicatie van cel naar cel. De kelp gevonden polysaccharide is Fucoidan.

Fucoidan tegen kankerverwekkende stoffen maag bacteriën

Wetenschappers van de Universiteit van West-Australië hebben genomen van deze Fucoidan is nu onder de microscoop en verbazingwekkende waarnemingen. Zij vonden dat de Fucoidans te remmen en de Docking van de stokjes bacterie Helicobacter pylori aan de maag-epitheliale cellen. Nu Helicobacter pylori is de bacteriën die komen zeer vaak voor in het menselijk organisme.

Ongeveer de helft van de mensheid, en in Duitsland, meer dan 30 miljoen besmet zijn met het. Het micro-organisme, maar heeft geen nuttige functie voor een gezond maag-darmstelsel Flora, maar het is wel zweren een oorzaak van de maag, waardoor de maag kanker kunnen ontwikkelen.

Drie Fucoidan extracten in de Focus van Polyfenol-rijke Fucoidan is vooral effectief

Niet precies het soort van maagkanker cellen besmet met Helicobacter pylori, de Australische onderzoekers van verschillende Fucoidan extracten in uw laboratorium onderzoek. Twee Fucoidan fracties, die werden verkregen uit de bruine Alg blaaswier (Fucus vesiculosus)-vitamine A en vitamine B, evenals een Fucoidan uittreksel uit het bijzonder in Japan en Korea graag gegeten bruine Alg Wakame (Undaria pinnatifida). Alle drie de variaties waren in staat om een anti-aanbak-effect voor de bacteriën die in de cellen van kanker van de maag epitheel te activeren.

Het was opvallend dat, in het bijzonder, Fucus B had een uitstekende sterker, meer destructief effect op de kankercellen zelf. Het is interessant om op te merken dat vitamine A en vitamine B hebben een vergelijkbare samenstelling van Fucose en Fucose-sulfaat. Fucus B bevat echter een acht keer hogere deel van Polyfenol ingrediënten zoals Fucus A.

Kan Fucoidan het overwinnen van de maag mucosale barrière?

In het huidige onderzoek is het eerste onderzoek naar het effect van Fucoidan op Helicobacter pylori. Natuurlijk, moet nu worden klinische studies op menselijke proefpersonen, om te bevestigen dat de onder de microscoop resultaten.

Het zal om gevonden te worden, vooral als Fucoidan is in staat, de drempel van het maagslijmvlies te dringen door. Dit vereist onder andere een lagere pH-waarde, de Fucoidan voldaan. Deze gunstige prognose wordt ook ondersteund door de positieve resultaten van het vorige onderzoek in een diermodel.

Bron: Chua, Dut-Guan, et al., Fucoidans Verstoren de Naleving van Helicobacter pylori te AGS-Cellen In Vitro, Evidence-Based Complementaire en Alternatieve Geneeskunde Volume 2015 (2015), Artikel ID 120981.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top