Snelevacature Amsterdam

Premenstrueel Syndroom? Vitamine D en calcium helpen

Vitamine D en calcium kan voorkomen volgens een studie van de PMS-klachten, en niet alleen verminderen maar ook tegen de symptomen. Deze natuurlijke vitamine therapie lijkt te worden in aanvulling op het gebruik van Borago Officinalis Olie een aanbevolen manier van de aanbiedingen gebruik maken van extra gezondheid.

Er is een grote hoeveelheid studies die suggereren dat een uitstekende toevoer van calcium en Vitamine D, die wordt omgezet in het lichaam in een actieve Vorm of een hormoon-en de opname van calcium wordt gereguleerd, om effectief te zijn de klachten die ontstaan in verband met het premenstrueel syndroom (PMS) kunnen verzachten.

Immers, tot een vijfde van alle vruchtbare vrouwen worden beïnvloed door de PMS-symptomen in een sterke expressie die u moet nemen tijdens deze Fase tot twee weken voor de menstruatie en ernstige beperkingen in je leven. Dit kan oplopen tot acht procent van de mensen die Getroffen zijn zo ver dat je niet meer kunt deelnemen aan de dagelijkse activiteiten. Milde ongemak meeste vrouwen weten, door de manier waarop.

Nu een team van onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts, onder leiding van Prof. Dr. Elizabeth R. Bertone-Johnson, voor de eerste keer om te onderzoeken of er een goede aanvoer van calcium en Vitamine D, de opkomst van de PMS kan worden voorkomen.1

Tien jaar studie, EUR 3,025 deelnemers brengt een betrouwbare data-base

De onderzoekers vergeleken de eetgewoonten en de inname van voedingssupplementen van 3,025 vrouwen in de leeftijd 27 tot 44 jaar, hebben gedocumenteerd sinds 1991 in het kader van de prospectieve “Nurses Health Study II, een Follow-Up Fase van tien jaar. Op het moment dat het Onderzoek startte klacht van de deelnemers. De absorptie van calcium en Vitamine D werd berekend uit de antwoorden op gestandaardiseerde vragenlijsten over voeding, die werd voltooid in de jaren 1991, 1995 en 1999 van het lichaam van de deelnemers.

Binnen de studie in de periode ontwikkeld 1.057 deelnemers ernstige PMS-symptomen. In 1.968 vrouwen is ook voorzien, na tien jaar geen PMS-diagnose. Je had nog steeds geen of geringe klachten.

PMS-symptomen met 30 tot 41 procent verminderd

Kalzium Vitamin D und PMSIn verband met de verzamelde gegevens uit de vragenlijsten bleek dat vrouwen die nam een verhoogde concentratie calcium en Vitamine D hadden het laagste risico op het ontwikkelen van PMS. Dit magere melk, magere melk, verrijkt sinaasappelsap of een laag-vet zuivelproducten, zoals yoghurt te raken over de vier dagelijkse porties.

In het bovenste vijfde van de dames nam dus 706 IE of 17.65 microgram Vitamine D per dag. Het is nog steeds van 2,35 microgram onder de huidige aanbeveling van de duitse nutrition society (DGE), maar het leidde tot 41 procent reductie in PMS risico in vergelijking met de vrouwen die hebben meegedaan met 112 IE of 2,8 microgram, ten minste Vitamine D, en een sterke Vitamine-D-deficiëntie leed. In de groep met de hoogste calcium was – het was een dag, die je gemakkelijk op de DGE-aanbeveling 1283 milligram – was de PMS-risico met 30 procent van degenen gram in het onderste gedeelte van alleen 529 milliseconden van de dag.

Vitamine D-voedingssupplementen en een glas melk per dag

Hoewel de wetenschappers zijn niet in staat om te adviseren vanwege dit, de eerste resultaten van calcium en Vitamine D in het Algemeen en zonder dat verdere klinische studies voor de preventie van PMS, raden, maar ook vanwege de positieve effecten tegen osteoporose en sommige vormen van kanker een te nemen.

De therapie of Preventie is heel eenvoudig:

  • Al een glas melk per dag dekt de helft van het calcium eisen. Een goed Alternatief voor de Quark.
  • Om voldoende van het lichaam de eigen productie van Vitamine D, regelmatig zon en de afwezigheid van een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor nodig. Voedingsmiddelen bevatten maar weinig, te weinig Vitamine d is Daarom aan te raden voor de meerderheid van de vrouwen zijn meer geneigd zijn om een voedingssupplement met Vitamine D aan.

Tip: De combinatie van Borago Officinalis Olie + Vitamine E is bereikt in de studies over PMS ongeveer twee keer zo goede resultaten. De micro-voedingsstoffen kunnen ook gecombineerd worden met Vitamine B1 en B2 en Vitamine D te nemen.

Studie:

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Display Tegen PMS! www.aponeo.de

Voor PMS, je kunt iets doen met dat!PMS middelen uit de apotheek!

Geef een reactie

Scroll To Top