Snelevacature Amsterdam

Prikkelbare darm behandeling met een dieet en medicijnen

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Het prikkelbare darm behandeling wordt meestal uitgevoerd na klachten. Zelfs kleine veranderingen in het Dieet kan helpen. De praktijk Vita wordt uitgelegd wat helpt bij prikkelbare darm.

  Een causaal prikkelbare darm behandeling is meestal niet mogelijk. Het prikkelbare darm behandeling is gericht en, in het Algemeen, tot de meer ernstige meeste symptomen. In de helft van de gevallen, de symptomen te ontwikkelen op de lange termijn. Echter, er zijn een aantal manieren om het prikkelbare darm door een gerichte behandeling met geneesmiddelen en licht gewijzigde gewoonten van het leven grotendeels in de greep.

  Hoe voeding van invloed op een prikkelbare darm

  Op het onderwerp van een prikkelbare darm en voeding is slechts beperkt tot Algemene aanbevelingen. Het is vooral belangrijk dat je erachter welk voedsel u individueel de darm klachten provoceren. Veel van degenen die Getroffen, bijvoorbeeld, reageren zeer vet voedsel (vooral roomsausje) met buikpijn en diarree. Rauwe uien, peulvruchten en koolgewassen, integendeel, vaak is het een opgeblazen gevoel. Voor het prikkelbare darm behandeling zijn op zijn best een Symptoom dagboek waarin u het document precies wat je eet en wat de symptomen zijn opgetreden.

  IBS Behandeling: Dieet Tips

  Vollkornprodukte für für die Reizdarm-Behandlung

  In het geval van het prikkelbare darm behandeling, kan het nuttig zijn om meer vezels, bijvoorbeeld in de Vorm van volkorenbrood, havermout, lijnzaad, of fruit

  • Neemt u in plaats van twee of drie heerlijke maaltijden beter de hele dag vijf tot zeven kleine porties verdeeld.
  • Neem de tijd voor uw maaltijd en kauw grondig. Niet eten en niet u, indien mogelijk, bij het Staan of lopen, en ze stroppen haar eten af, vooral als je in een haast.
  • Drink minstens twee liter per dag, op warme dagen en tijdens de oefening. Dit voorkomt constipatie en vult in het geval van diarree, de vloeibare opslag.
  • U kunt genieten van koffie en alcohol alleen met mate – te veel van het geladen snelle spijsvertering, wekt buikpijn en diarree.
  • Zowel diarree als constipatie, kan het nuttig zijn om meer vezels, bijvoorbeeld in de Vorm van volkorenbrood, havermout, lijnzaad, of fruit. Om de conversie te doen, maar geleidelijk, anders winderigheid en constipatie kan toenemen.
  • Probeer voedsel naar wat je goed doet en wat ze beter weglaten. Zorg ervoor dat, bijvoorbeeld, zoals zuivelproducten, tarwe producten en zoetstoffen reageren, is in individuele gevallen heel verschillend.

    

  Drugs ondersteuning van het prikkelbare darm behandeling

  In de fasen waarin uw beroep van de voorbereiding van de darm voor een langere tijd problemen, kan een andere medicatie is behulpzaam. Het is belangrijk om in individuele gevallen, of ze zijn waarschijnlijk meer last hebben van constipatie, diarree of buikpijn. In principe zijn de medicijnen voor het prikkelbare darm behandeling van de specifieke symptomen.

  Pfefferminzöl

  Pepermuntolie is een effectief middel in de prikkelbare darm behandeling

  De werkzame stof-groepen in het geval van het prikkelbare darm medicijnen

  • kruidengeneesmiddelen, bij voorbeeld, met een combinatie van pepermunt olie en karwij olie. Meer informatie over plantaardige geneesmiddelen, raadpleeg dan de “van Nature gezond.” De twee werkzame bestanddelen van pepermunt olie en karwij olie vullen elkaar aan in hun werking. De combinatie heeft een pijnstillende en anti-epilepticum, entbläht en kalmeert de geïrriteerde darm. Door de goede compatibiliteit van de punten kruidengeneesmiddelen voor prikkelbare darm behandeling
  • Anti-diaree middelen (anti-diarree), bijvoorbeeld, loperamide, Cholestyramine
  • Laxeermiddelen (laxeermiddel), bijvoorbeeld, Macrogol, Lactulose
  • Probiotica (bacteriën ter ondersteuning van de darmflora)
  • pijn-en krampstillend agent, eventueel in de Vorm van antidepressiva

  Zelfs als er veel van deze geneesmiddelen zijn vrij verkrijgbaar, meestal moet u spreken met uw arts als u vanwege uw prikkelbare darm herhaald drugs. Als het je lukt om de symptomen van lichte Veranderingen in je levensstijl en eetgewoonten in de greep, dit is het beste prikkelbare darm behandeling. Een deel van het heeft ook te kampen met psychische problemen voordat ze zich manifesteren in lichamelijke klachten.

  Lees meer: preventie

  Geef een reactie

  Scroll To Top