Snelevacature Amsterdam

Prikkelbare darm syndroom bij kinderen – Wat helpt?

Mädchen mit Reizdarm
Bij 20 procent van de getroffen kinderen prikkelbare darm syndroom is de schuld van terugkerende buikpijn Als kinderen de pijn is constant buik en een onregelmatige bezoeken aan het toilet om te klagen, het kan worden beïnvloed door het prikkelbare darm syndroom. De praktijk Vita legt uit wat de oorzaken kunnen zijn achter de klachten en wat helpt de kleine patiënten.

Bij jongere kinderen abdominale pijn zijn de meest voorkomende Vorm van pijn. Omdat van opwinding, onzekerheid en angst worden weerspiegeld in dat de kinderen vaak in het midden van het lichaam. Bij oudere kinderen en adolescenten, ze zich voordoen, na de hoofdpijn, de tweede meest voorkomende. Vooral schoolgaande kinderen zijn niet in staat om te gaan met de druk in de school. Maar conflicten kunnen de oorzaak van het ongemak. Het Probleem: buikpijn bij kinderen zijn vaak niet-specifiek. Terwijl de volwassenen zijn ook last van krampen, constipatie, diarree, winderigheid, om aan te tonen niet alleen de acute symptomen van de ziekte. Artsen, de diagnose van de aandoening valt in de darm, daarom moeilijk.

Prikkelbare darm syndroom diagnose bij kinderen door een proces van eliminatie

Voor de diagnose is het van belang dat de voorzitter van de het gedrag van kinderen te observeren zorgvuldig. “Een verandering in de ontlasting frequentie van meer dan vier ontlasting per dag of minder dan twee per week, die hand in hand gaat met een zeer waterrijk en met een zeer harde ontlasting, kan dit duiden op een prikkelbare darm syndroom,” legt Guido Fitze, hoofd van de pediatrische chirurgie aan het Universitair ziekenhuis in Dresden. Soms zijn de kinderen voelen zich, in weerwil van de stoelgang is nog steeds niet leeg is, en voelt een constante drang om terug moet naar de wc. Als winderigheid en Slijm deposito ‘ s worden toegevoegd, over twee maanden pauze en een Keer per week optreden, dit is een aanvullende opmerking op het prikkelbare darm syndroom. Echter, voordat er een duidelijke diagnose kan worden gesteld, moet u uit te sluiten van de Artsen door verdere studies, dat de symptomen worden veroorzaakt door andere organische ziekten.

Drugs kan leiden tot een prikkelbare darm bij kinderen

Naast de psycho-sociale omgeving, genetische factoren spelen ook een rol in de ontwikkeling van het prikkelbare darm syndroom. Ook medicijnen, zoals antibiotica, kan de darmflora van de Kleine puinhoop. Niet in het minste voedsel-intoleranties, de hevige pijn in de buik. Als het spijsverteringskanaal allergisch is voor bepaalde voedingsmiddelen, u vindt de arts het gebruik van de provocatie-tests. Hier, de Patiënt neemt het voor de allergische reactie beweerde verantwoordelijk te zijn voedsel.

Prikkelbare darm bij kinderen: Wat helpt? (BG)

Prikkelbare darm syndroom bij kinderen – welke middelen echt helpen? Afbeeldingen galerij en klik op de bovenste vijf tips voor kinderen met een prikkelbare darm!

Geef een reactie

Scroll To Top