Snelevacature Amsterdam

Prikkelbare darm syndroom-diagnose wordt uitgevoerd na een proces van eliminatie

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De irritatie van de darm kan de diagnose, de arts verschillende onderzoeken. Het is allemaal over, andere mogelijke oorzaken voor de klachten worden uitgesloten. De praktijk Vita legt uit wat ze zijn en hoe de arts aan de hand is.

  Het prikkelbare darm diagnose van de arts, nadat hij is er zeker van dat er geen andere oorzaken, zoals diverticulitis, een buikgriep of een voedselintolerantie. Aangezien er geen onderzoek methode, waarmee het beroep wordt aan de darm-diagnose het is duidelijk dat een diagnose van Uitsluiting.

  Diagnose bei Reizdarm

  Is het prikkelbare darm syndroom? Voor het prikkelbare darm syndroom-diagnose tast de arts, onder andere, de buik van

  In de eerste stap, de arts voert een gedetailleerde gesprek (anamnese), waarin hij geïnformeerd over de exacte symptomen. Het is belangrijk, omdat wanneer de klachten zijn, precies wanneer ze komen en wanneer ze te verbeteren. Vooral handig is als u een Symptoom dagboek waarin u het document van de betreffende klachten, en de externe omstandigheden (maaltijden, Stress, features) over een periode van enkele weken. Daarnaast is de arts voor de mooie vraagt, darm-diagnose als een van uw gezinsleden heeft tot vergelijkbare problemen, of zelf bepaalde reeds bestaande medische voorwaarden en of u medicijnen neemt die een invloed kunnen hebben op de spijsvertering.

  Prikkelbare darm syndroom-diagnose: onderzoek in overeenstemming met het proces van eliminatie

  • Lichamelijk onderzoek: De arts-scans van de buik, luistert met een stethoscoop naar de darm geluiden en scans, eventueel met een Vinger in de het rectum (digitaal rectaal onderzoek).
  • Echografie: Tijdens een echo-onderzoek (echografie) van de buik, de arts kan herkennen, in voorkomend geval, pathologische veranderingen in de darm.
  • Bloedonderzoek: een bloedtest tekenen van ontsteking, de lever en de nieren gecontroleerd waarden en verschillende andere parameters.
  • Ontlasting onderzoek: met Name in het geval van diarree, een ontlasting monster is vaak handig, die wordt onderzocht in het laboratorium, bijvoorbeeld op ziektekiemen en parasieten.
  • Gynaecologisch onderzoek: vrouwen met een vermoeden van prikkelbare darm syndroom, een gynaecologisch diagnose (bijvoorbeeld ziekten van de baarmoeder) wordt soms achter de klachten. Daarom is een onderzoek door een vrouw van de arts, en is nuttig.
  • Colonoscopie: een colonoscopie (colonoscopie) onderzocht de arts de darm van binnen met behulp van een kleine camera aangesloten op een slang. Met deze zogenaamde colonoscoop ook weefselmonsters kan, indien van toepassing, van de darm. Als een colonoscopie voor IBS diagnose moet worden uitgevoerd uit te sluiten intestinale ziekte, van mening dat de arts grondig.

  Reizdarm-Diagnose

  Het prikkelbare darm syndroom-diagnose is door middel van een proces van eliminatie. De arts zal bepalen of de klachten niet kon, bijvoorbeeld een lactose-intolerantie

  Voedsel intolerantie plaats van IBS

  Waterstof uitademing test: Soms is de diagnose blijkt een verondersteld prikkelbare darm, uiteindelijk, als een voedsel-intolerantie vaak lactose of fructose-intolerantie. Om dit te testen, van maatregelen van de arts, de concentratie waterstof in de adem van de lucht, nadat de Patiënt heeft een speciale mij suiker of fruit suiker drinken.

  Lees meer: behandeling

  Geef een reactie

  Scroll To Top