Snelevacature Amsterdam

Prikkelbare darm: Wat te doen?

Leben genießen hilft gegen Reizdarm
Prikkelbare darm: wat te doen? Doen wat je wilt! Omdat het niet naar je maag. Positieve ervaringen en ontspanning, het prikkelbare darm syndroom, het verlichten van constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, en de arts vindt niets? De geluiden van de darm na een stimulus. Prikkelbare darm: wat te doen? Hier kunt u leren, of je last hebt van prikkelbare darm syndroom is en wat u eraan kunt doen.

En elke abdominale tweaks. Gelukkig zijn de klachten verdwenen net zo snel als ze verschenen. Maar sommige mensen steeds weer terug, ook al is de biologische alle recht. Artsen spreekt dan van een prikkelbare darm syndroom. Typische symptomen zijn pijn en krampen in de buik, die verbeteren na een stoelgang. Bovendien, de Getroffen hebben vaak last van een opgeblazen gevoel en afwisselend obstipatie en diarree. Veel deelt stel jezelf de vraag: prikkelbare darm syndroom-wat te doen? Een permanente remedie is er niet. De juiste therapie kan verlichten het ongemak aanzienlijk.

Prikkelbare darm: wat te doen? 1. Tip: Snel helpen met koffie, warmte en tablets

Wanneer in de buik van dit alles trekt samen, soms een thee met pepermunt, kamille of venkel voor ontspanning. Goed, een warme kruik op de buik. De pijn is vooral sterk, helpen antispasmodica.

Prikkelbare darm: wat te doen? 2. Tip: Aangepaste Voeding

In plaats van grote porties, die u moet nemen liever meerdere kleine maaltijden. Kunt u niet haasten. Je eet bewust. Door het Kauwen van het voedsel voorverteerd in de mond, waardoor de druk op de maag, dunne darm, alvleesklier en de gal. In het geval van constipatie, moet u eet veel vers fruit en groenten. Een roer daarnaast dagelijks een eetlepel (bij voorkeur gebroken) lijnzaad in de yoghurt. De stoelgang stimuleert. In het geval van diarree, moet u voorkomen dat vezels en ook de consumptie van zuivel producten te beperken. In het geval van winderigheid, zou je beter bonen, uien en kool. Voor meer voeding tips voor het prikkelbare darm syndroom vindt u in deze fotogalerij.

Prikkelbare darm: wat te doen? 3. Tip Ontspannen Gevoel

De stress van het dagelijks leven of negatieve ervaringen kunnen verergeren het prikkelbare darm syndroom. Stress te verlichten en maken wat je wilt.

Geef een reactie

Scroll To Top