Snelevacature Amsterdam

Prikkelbare darm: Zachte helpen voor de functionele stoornis

Frau genießt Sonnenuntergang
Stress beats u op de spijsvertering? Om te voorkomen dat een functionele stoornis van de darm, met name van de fasen van ontspanning is belangrijk in Het prikkelbare darm syndroom is een functionele stoornis van de darm, de pijn met kramp of scherpe buik, diarree of constipatie geassocieerd. Klik hier om te lezen hoe ontspannen de irritatie van de procedure darm klachten bewezen te verlichten.

Functionele stoornis van de spijsvertering

Koortsachtig, zijn wetenschappers op zoek naar de oorzaken van het prikkelbare darm syndroom. Het wordt uitgedrukt variëren van patiënt tot Patiënt. De een heeft vooral pijn, in het geval van andere afwisselend diarree en constipatie. Deskundigen noemen dit de “functionele stoornis van de spijsvertering”, waarvoor geen organische oorzaak. Dus, de klachten zijn zeer ongemakkelijk, maar niet gevaarlijk. Niettemin, deze symptomen moeten worden beoordeeld per se door een arts. Omdat andere ziekten, zoals infecties, voedselintoleranties en darmkanker kan leiden tot soortgelijke klachten. Betreft de ondersteuning van een medische prikkelbare darm therapie actief.

Oorzaak van de functionele stoornis is nog niet bekend

De eerste stap in een functionele verstoring van de zenuwen te kalmeren. De buik van de hersenen regelt het transport van voedsel. Bij het prikkelbare darm syndroom, de overdracht van signalen tussen de zenuwen en de intestinale spieren is verstoord – het apparaat van de klok. Ze is erg gespannen of zelfs gespannen, constipatie of een opgeblazen gevoel. Je verliest het gaat om gevallen. Wat precies de oorzaak is van een functionele stoornis, is nog niet bekend. Het is echter wel duidelijk, dat nerveuze stress verergeren de symptomen. Precies de reden waarom ontspanning kunt verlichten methoden zoals Yoga, Qigong, autogene Training of Progressieve spierontspanning volgens Jacobson prikkelbare darm-klachten. Studies hebben aangetoond dat.

Paar macht Entspannungsübungen

Ontspanning van de symptomen van een functionele stoornis kan het verminderen van de methode

Drugs verhogen het risico voor functionele stoornis

De tweede stap: de “goede” bacteriën te ondersteunen. Naast een erfelijke aanleg, de darmflora speelt een belangrijke rol. Die moet antibiotica nemen, heeft een drie keer hoger risico op de ontwikkeling van symptomen van een functionele stoornis. Omdat ze doden niet alleen de schadelijke maar ook de nuttige bacteriën in de darm. Daarom kunnen zij verspreiden van ongewenste kiemen en bacteriën op zijn beurt, en de wand van de darm irriteren.

Functionele stoornis: let op bewuste voeding

Probiotische geneesmiddelen met medische gist (apotheek) op te bouwen met de hulp van micro-organismen in de Flora. Dus de Balans is permanent bewaard, moeten deze “goede” bacteriën, ondersteunt een gezonde vezels: eet veel groenten, zij is niet opgeblazen, over een groene salade, spinazie, asperges, wortelen (niet rauw!), Tomaten. Belangrijk: eet langzaam en kauw goed.

Geef een reactie

Scroll To Top