Snelevacature Amsterdam

Probiotica verlichten van antibiotica-gerelateerde diarree

Antibiotica-geïnduceerde diarree kan worden voorkomen door de combinatie met probiotica. Dit is het resultaat van een onderzoek van verschillende studies met een totaal van ongeveer 4000 mensen.

Onze darmflora is onderworpen aan voortdurende aanvallen van de ziekte-veroorzakende micro-organismen. Onder de vele afweermechanismen van de probiotische bacteriën, die de bestrijding van de schadelijke en dezelfde voedselbronnen en concurreren. In het geval van een besmettelijke ziekte in elk deel van het lichaam overeenkomstige pathogene micro-organismen, dus op zijn beurt de overhand. Als het lichaam niet via haar eigen maatregelen in de situatie te worden over deze infectie, dan is een medische ingreep moet worden gemaakt.

Antibiotica niet tegen alle van de resistente micro-organismen

Natuurlijk, de arts-onder toezicht gebruik van natuurlijke remedies is ook in het acute geval vaak. In veel gevallen, echter, kan de arts een antibioticum beslist. Deze middelen zijn zeer effectief tegen micro-organismen, op voorwaarde dat de desbetreffende ziekteverwekker is niet tegen de stof al immuun. Echter, antibiotica kan geen onderscheid maken tussen nuttige en schadelijke bacteriën. Daarom vechten ze met de nuttige micro-organismen van de darmflora.

Multi-resistant Clostridium difficile kan leiden tot verstoorde darmflora, diarree ziekte

In het gevolg van ziekten zoals antibiotica-geïnduceerde diarree kan optreden. Een grote rol in de bacterie Clostridium difficile (C. difficile). Vele stammen van dit organisme worden beschouwd als multi-resistent. Dat is, terwijl andere antibiotica aanval ook een Breed-spectrum van ziekteverwekkers en probiotische bacteriën, resten van C. difficile. Met de vermindering rijk aan micro-organismen C. difficile, ook, vrij te verspreiden en de giftige stoffen worden geëlimineerd kan helpen. Op deze manier, ziekten die vaak kan een ernstige, soms fatale, veroorzaakt door de zaak.

Een groot aantal klinische studies tonen aan dat de accumulatie dalingen van de diarree met probiotica

Dit Probleem is gebruik gemaakt van een Team van Bastyr University in Seattle, USA. Ze wilde weten wat zijn de maatregelen die moeten worden genomen tegen antibiotica-geïnduceerde kunnen worden genomen in diarree en de C. difficile. Te dien einde, ze geanalyseerd 23 klinische studies over dit onderwerp.

De resultaten van de Meta-studie en de studie zelf werden opgenomen in de database van de prestigieuze Cochrane Collaboration. Dit is een verzameling van een overzicht van de studies die voldoen aan de hoge Normen, als in het bewijs van de huidige stand van de wetenschap vertegenwoordigen. De onderzoekers merkten op dat de antibiotica die bij de toekenning van probiotica kunnen verminderen van het aantal diarree ziekten aanzienlijk.

Bovendien waren ze in staat om te bepalen dat een infectie met C. difficile niet noodzakelijkerwijs leiden tot de gevreesde diarree. Tot slot, u kunt ook brengen beide bevindingen in de context.

Probiotica verminderen van de schadelijke effecten van C. difficile

De gegevens van een totaal van 4.213 patiënten van elke leeftijd werden opgenomen in de Meta-studie van Amerikaanse wetenschappers.1 In die gevallen waarin probiotica werden gebruikt in combinatie met antibiotica, oraal in te nemen, daalde het aantal mensen dat wordt getroffen door de diarree door een verbazingwekkende 64 procent.

In andere woorden, het kwam met probiotica slechts twee procent van de patiënten aan een antibiotica-geïnduceerde diarree, terwijl het zonder de probiotica zes procent. Daarnaast is het aantal antibiotica-gerelateerde bijwerkingen afgenomen bij het nemen van probiotica. Echter, de onderzoekers waren in staat om het verschil in waarden, niet te vergeten, met of zonder probiotica, in relatie tot de besmetting met C. difficile herkennen. Dat is, de probiotische culturen vechten minder gevaarlijke bacteriën dan wel de schadelijke effecten.

Het nemen van probiotica tijdens de behandeling met antibiotica wordt aanbevolen

De conclusie van de Bastyr wetenschappers is dan ook dat de gelijktijdige toediening van probiotica en antibiotica is een veilige en aanbevolen manier is, antibiotica-geïnduceerde diarree te voorkomen ziekten. Aan de andere kant, de onderzoekers geven met hun Meta-analyse, belangrijke informatie voor verder onderzoek. Dit geldt vooral voor de kennis die probiotica zijn niet van de verspreiding van C. difficile is beperkt, maar de gevolgen van de giftige uitwerpselen worden beperkt.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top