Snelevacature Amsterdam

Psyllium zaad kaf helpen met fecale incontinentie

Indische Flohsamenschalen wirken wasserbindend
Indiase psyllium zaad kaf fungeren als water-bindend en worden daarom, in het geval van fecale incontinentie is een veel voorkomende therapie aanbevolen aan hen, In veel gevallen, door de inname van psyllium de ontlasting consistentie schelpen worden verbeterd – is het resultaat van een huidige studie.

Werking en toepassing van de Indische flea zaad kaf gebieden

Psyllium zaad kaf onder het zogenaamde zwelling agenten. Ze zijn rijk aan vezels en ontwikkelen in contact met water, slijm, en maken de darminhoud meer gladde en kalmerende werking op de maag-darmwand. Voor het menselijk organisme, de medicinale plant heeft verschillende mechanismen van actie. Het wordt gebruikt voor zowel constipatie als diarree en verhoogde cholesterol en andere bloedvet waarden. Een studie heeft nu onderzocht de invloed van psyllium zaad lagen op fecale incontinentie.

Psyllium zaad kaf bij fecale incontinentie

Een gemeenschappelijke aanbeveling voor therapie in fecale incontinentie, een vezelrijk dieet, met nog onduidelijk welke ballast type is bijzonder goed voor. Een huidige studie bevestigd dat psyllium moet worden schelpen met fecale incontinentie. In een studie met 189 patiënten, de gevolgen van de drie soorten vezels (16 g/dag) en Placebo werden vergeleken over een periode van 32 dagen. Een fecale incontinentie werd ook verminderd met psylliumvezels. De impact was in alle groepen. Ook waren er geen verschillen in de beoordeling van de kwaliteit van het leven.

Psyllium zaad kaf fungeren als water-bindende

Het zaad van psyllium husk is rijk aan zogenaamde polysacchariden (hoog moleculair gewicht koolhydraten), die kan binden en met water. Als een resultaat, de stoel is stevig. Effect: De ontlasting frequentie verbeterd.

Psyllium zaad kaf kopen

Psyllium zaad kan ontvouwen hun alleen effect als er voldoende water (minimaal 150 ml) is genomen. Ze zijn over-the-counter verkrijgbaar in de apotheek.

Geef een reactie

Scroll To Top