Snelevacature Amsterdam

Rechts hoest: hoe om uw kind te helpen

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “Tien minuten van Inhalatie kunnen worden met een klein kind voor een hele lange tijd…ik adviseer de ouders dan bij het inademen liever vijf minuten van ‘goed’ is, dan tien minuten, maar de helft van het” in het Bijzonder voor kinderen onder de leeftijd van twee jaar, is het moeilijk voor infecties van de bovenste luchtwegen, slijm, abzuhusten. Soms is de hoest is ook zo strak dat hij niet kan lijken op te lossen. Wat kunt u doen om het kind te helpen?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Door infecties van de bovenste luchtwegen van slijm dat zich vormt in de neus of in de omgeving van de amandelen, de keelholte daalt, en druipend vaak neer op de epiglottis, waar het vormen van de oorzaak van de hoest. Deze hoest klinkt erg los en kan meestal goed worden opgehoest, echter, de kracht, het slijm goed om zich te ontdoen van het ontbreken van kleine kinderen soms. Of de hoest is zeer strak, soms klinkt bijna te blaffen (maar zonder kortademigheid), en verbetert in de loop van de dag. In beide gevallen, inhalaties kan helpen met het koken zout. Draai de droge hoest, en vloeibaar worden van het slijm.

Inademing met een zoutoplossing tegen de vaste hoest

De meest geschikte inademing van de PariBoy junior, die produceert een fijne, kunnen inhaleerbare mist die de kleine Luchtwegen worden bereikt. De apparaten kunnen worden gehuurd in veel apotheken, vaak de zorgverzekeraars betalen voor zelfs een eigen apparaat, want het is goedkoper dan lenen opnieuw en opnieuw. Echter, het is vaak de aanwezigheid van een obstructieve Bronchitis, de zorgverzekering dekt de kosten.

Kind inhaliert

Inhalaties met een zoutoplossing om de kinderen te helpen met een hardnekkige hoest. Los van de irritatie van de keel en vloeibaar worden van het slijm. Inademing apparaten kunt u lenen in de apotheek

Er zijn naast de gebruikelijke 0,9% zoutoplossing 3% zoutoplossing, die helpt met de problemen die worden beschreven, soms zelfs beter. Echter, de 3% zout kan irritatie veroorzaken in zeldzame gevallen, de luchtwegen, zodat de zekerheid voor de helft een beetje van Salbutamol (een uitbreiding van de bronchiën), of pre-geïnhaleerd moet worden, zodat het gaat om een ongewenste vernauwing van de bronchiën.

De Inademing is zelfs het geval met kleine kinderen

U kunt herhaaldelijk inademen op een dagelijkse basis met uw kind, maar hoe kleiner het kind, hoe moeilijker het wordt afmetingen, de Inademing tot het einde. Met 2 ml van de vloeistof duurt ongeveer tien minuten, totdat alles in het inademen van de nevel wordt omgezet. En tien minuten van Inhalatie kunnen worden met een klein kind voor een hele lange tijd…ik adviseer de ouders dan bij het inademen liever vijf minuten van “goed”, als tien minuten slechts de helft. Vijf minuten, kunt u bijna altijd. Niet met een kleine uitzondering, toegestane HULPMIDDELEN, zoals een korte Film.

De hogere procent zoutoplossing is beschikbaar over de teller, Salbutamol moet worden voorgeschreven door een arts en worden gedoseerd, zodat in ieder geval in eerste instantie moet worden gemaakt van een overleg.

Wat kan ik doen om het verlichten van hoest in een kind?

Verhoogde vochtinname is het nuttig om te houden van de slijmvliezen vochtig en om het slijm vloeibaar. Beste warme kruidenthee geschikt zijn. Melk vaak niet, omdat het ervoor zorgt dat veel mensen extra slijm ontwikkeling.

Baby auf Rücken klopfen

Zachte Tikken van de longen kan helpen, vaste hoest bij kinderen op te lossen

Ook een licht kloppende werking van de longen kan u helpen beter abzuhusten. De gemakkelijkste manier is, als het kind met zijn buik op je schoot. Als de hoest is het niet, maar ondanks al deze maatregelen en koorts daarnaast moet je invoeren van uw kind naar de kinderarts. Niet dat een kleine infectie van de bovenste Luchtwegen ontwikkelde een Bronchitis of zelfs een longontsteking.

Geef een reactie

Scroll To Top