Snelevacature Amsterdam

Reflux: Tijdige behandeling beschermt tegen de schadelijke gevolgen op lange termijn

Arztbesuch bei Reflux wichtig
Frequente zure Reflux, laat u een arts een kijkje nemen. De ziekte onbehandeld blijft, kan het zich ontwikkelen in het ergste geval kanker van de slokdarm als gevolg in de maag kan gevaarlijk zijn. Het converteert van een incidentele overlast tot een chronische ontsteking, dan is dat een risico karakteristiek voor kanker.

Brandend maagzuur, ook wel gastro-oesofageale reflux, is dat mensen lijden. Elke vierde duitse burger wordt regelmatig geplaagd door de stijging van het maagsap. Een van de oorzaken van vetten of kruidig voedsel, alcohol, koffie en snoep. Ze stimuleren de zuurproductie in de maag.

Ontstoken cellen kan vermenigvuldigen

Helaas, de ziekte wordt vaak niet serieus genomen, maar als een onaangename verstoring van het welbevinden ontslagen. Maar dit kan ernstige gevolgen hebben.

Namelijk, wanneer de sluitspier niet meer werkt op de Maag, waardoor het agressieve maagzuur stijgt in de slokdarm tot hoog in de keel. De gevoelige slijmvliezen kan worden beschadigd is aanzienlijk. Dit is niet alleen pijnlijk, maar ook gevaarlijk. De ontstoken cellen in staat zijn om te verspreiden en te maligne slokdarmkanker.

Het maagslijmvlies is beschermd

Daarom, deskundigen adviseren, bij de eerste verschijnselen, zoals druk op de maag en af en toe een zure Oprispingen, om te handelen. Zij adviseren de zogenaamde antacida. Dit is meestal een natuurlijke minerale stoffen neutraliseren overtollig maagzuur snel en efficiënt. Deze agenten zijn bijzonder goed verdragen. In mildere vormen van reflux, wordt u geacht worden de drug van keuze.

Reeds beschadigde gebieden te genezen

Dit is ook een studie van de universiteitskliniek Jena met bijna 10 000 patiënten bevestigd. Is getest, een preparaat met de werkzame stof Algeldrat. Deze stof zorgt voor een beschermende laag op het slijmvlies van de slokdarm en de maag, maakt het overtollig maagzuur onschadelijk is snel en verlicht het brandende pijn. 90 procent van de patiënten die dagelijks voor maximaal drie zakken van de drug, al gerapporteerd binnen het eerste half uur na het innemen van een effectieve verbetering in hun symptomen. Bovendien werd gevonden dat een regelmatige inname van reeds beschadigde slijmvlies gebieden waren in staat is te regenereren en op de lange termijn werden genezen.

Geef een reactie

Scroll To Top