Snelevacature Amsterdam

Reflux ziekte de schuld voor de geur van de mond

Ernährungsumstellung bei Reflux
De mond geur wordt veroorzaakt door Reflux, is een verandering van het Dieet is het raadzaam de geur van de mond naar de taboe-onderwerpen. Daarom Getroffen om hem te gedenken, vaak erg laat. Een oorzaak voor een slechte adem kan de reflux.

De patiënt was zichtbaar in verlegenheid: “ik hou niet van ze komen zo dichtbij. Zelfs ik kan niet ruiken, maar mijn man zei: ik heb mondgeur. Mondwater en veelvuldig poetsen helpt niet. Met de tanden, maar alles is in orde, zegt mijn tandarts. Vaak, echter, ik heb een zure smaak in de mond. Waar komt dit vandaan?” De Dokter keek op de maag van de patiënt door middel van ultrageluid. Ze ontdekt echter geen merkbare veranderingen, gelukkig geen zweren. “Heb Je Brandend Maagzuur?” “Vaak, na het eten. En De Hik.””Waarschijnlijk dat u last heeft van de reflux. De spier tussen de slokdarm en de maag niet goed sluit. Zuur maagzuur terugstroomt in de slokdarm, irriterend. Ook in de keel en mond, de geur van de maag zich niet kan verspreiden.”

De Arts heeft bepaald dat de zuurgraad van de slokdarm. Om dit te doen, je leiding aan een kleine sonde via een neusgat in de slokdarm. Het blijft voor 24 uur, de Test is een pijn-vrij. Het resultaat: een erg zuur klimaat in de keel, een waarde lager dan 4 (normaal 6 en 7). “Hoe komt dat?””Met de tijd, de spier kan worden gevierd. Zware eten en Roken verzwakken hem ook. Je drink ook veel koffie?””Het is waar, meer dan een pot op een dag.” “Ik ben gaan schrijven zuur-remmende tabletten. Als u uw manier van leven, bijvoorbeeld, minder koffie drinken, zal je al snel hebben geen mond geur.”

Tips voor een frisse adem

Halitose niet te worden. Dit is hoe u-bocht.

  • Voeding: Vermijd het gebruik van koffie, witte wijn en vet voedsel. Ze stimuleren de zuurproductie voor de zure adem. Je eet veel fruit en groenten, melk drinken, dit neutraliseert het zuur.
  • Tabletten: chlorophyl tabletten (apotheek) helpen, kauwgom masker.
  • Hygiëne: Na elke maaltijd, het poetsen van uw tanden is verplicht.

Geef een reactie

Scroll To Top