Snelevacature Amsterdam

Restless Legs (Rusteloze Benen Syndroom)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Rusteloze Benen syndroom – ook wel bekend als een rusteloze benen syndroom is een neurologische aandoening, de drang in een toename van de beweging van de benen en, in zeldzame gevallen, van de armen is merkbaar. De aandoening is geassocieerd met verschillende abnormale gewaarwordingen in de getroffen ledematen, bijvoorbeeld, een onaangename tintelingen, Scheuren, of Trekken, en gebeurt bij voorkeur in de avond of in rustige situaties. Mensen met Rusteloze Benen syndroom hebben last van vaak ernstige verstoring van de slaap.

  Wat is het rusteloze benen “(Rusteloze Benen syndroom)”?

  Schlaflos und erschöpft aufgrund von Restless Legs

  Als gevolg van de nachtelijke klachten van de mensen die lijden met restless legs vaak een gebrek aan slaap en chronische vermoeidheid

  Het Rusteloze Benen syndroom, ook wel bekend als “restless legs syndrome” of “RLS”, veel mensen weten uit eigen ervaring – zodra u ontspannen of naar bed gaat, lijken de benen aan het ontwikkelen van een eigen leven. De kalveren, tintelingen, scheuren, indrukken en klemmen, en het is alleen door de constante beweging is, is het mogelijk dat de verschillende sensaties op de korte termijn, om te rusten. Het is dus voor de betrokkenen is het bijna onmogelijk om te herstellen en uit te rusten. In de nacht houdt u de pijn in de benen, en de compulsieve drang om te bewegen op hun tenen, tijdens de dag, de slachtoffers voelen zich daardoor moe en uitgeput. In televisie, in de bioscoop of theater te bezoeken of soortgelijke activiteiten waar andere mensen zijn relaxed in uw stoel achterover leunen, zich op de benen onmiddellijk en maak van de rest een ellende. Op korte termijn verlichting geeft, in dit geval, alleen beweging.

  Mensen met Rusteloze Benen syndroom zijn vaak uitgeput chronische

  Rusteloze Benen syndroom is een relatief veel voorkomende neurologische aandoening waarvan de oorzaken zijn nog grotendeels onbekend. Rusteloze benen optreden in maximaal tien procent van de bevolking en de invloed op de vrouwen bijna twee keer zo vaak als mannen. Vooral oudere mensen boven de 65 jaar ziek, maar Zwangere vrouwen met een aandeel van 20 procent boven het gemiddelde, vaak van rusteloze benen. Omdat mensen met Rusteloze Benen hebben last van het syndroom hebben vaak enorme slaapstoornissen, en als gevolg van de voortdurende rusteloosheid in de benen gedurende de dag nauwelijks kan ontspannen, is het niet verwonderlijk dat je het gevoel uitgeput, chronisch zieken en aanzienlijk in hun efficiency en de kwaliteit van hun leven zijn beperkt.

   

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top