Snelevacature Amsterdam

Resveratrol de zenuwen beschermt tegen schade

Resveratrol werkt als een natuurlijke bescherming tegen Ethanol-geïndexeerd schade aan de zenuwcellen. Vooral omdat rode wijn druiven in hun schelp veel Resveratrol, het drinken van rode wijn en genieten van niet alleen de schadelijke alcohol, maar tegelijkertijd een tegen alcohol schade aan de zenuwen beschermende stof.

Resveratrol is een van de meest bekende polyfenolen en tot de groep van de Oligomere proanthocyanidinen (OPC), dat wil zeggen aromatische Verbindingen van secundaire plantaardige stoffen, en heeft een sterke anti-oxidant werking. Hoe Chinese wetenschappers van de medische school aan de Shandong University in de provinciale hoofdstad van Jinan nu, kan er de Resveratrol, het is ook een beschermend effect op de zenuwcellen.1

Dit verwijst naar de mogelijkheid om het verminderen van de cel beschadigen en uitdrogen van de zenuwcellen door alcohol blootstelling. Daarnaast is de Chinese wetenschappers zien een Kans van alcohol-gerelateerde degeneratieve ziekten.

Mogelijke preventie van “zelf-moord” van zenuwcellen

De In-Vitro-onderzoek, een studie is gebaseerd op onderzoek in een reageerbuisje, het moet laten zien wat het effect van Resveratrol op de groei en ontwikkeling van zenuwcellen. Het team van onderzoekers, embryonale zenuwcellen, in het bijzonder de wervelkolom loop van miljoenen zenuw knooppunten is geplaatst, in alcohol (Ethanol).

Zoals reeds uit verschillende eerdere klinische studies en dierproeven werd bekend dat de consumptie van Ethanol is een beschadiging van het Centrale en perifere zenuwstelsel. Dit veroorzaakt tal van ziekten die worden geassocieerd met neurale Degeneratie. Het team van onderzoekers Zhenzhong Li, nu kwam tot de conclusie dat Resveratrol kan beschermen tegen de spinal-snelheid miljoen voor de cel toxisch effect van Ethanol. Dit geldt ook voor de apoptose, d.w.z. de quasi – “zelfmoord programma” dat cellen initiëren en vaak onder invloed van alcohol, evenals een vermindering van neuronale bijwerkingen, en positieve effecten op de cel migratie.

Door de bescherming en de ontwikkeling van zenuwcellen Resveratrol levensduur kan verlengen

vitamine nerven ResveratrolZelfs als de volledige mechanisme van de toxische werking van Ethanol op de neuronen is nog onduidelijk, het is bekend dat oxidatieve Stress speelt een cruciale rol. De antioxidatieve eigenschappen van Resveratrol gaf het Onderzoek een oorzaak voor nader onderzoek. Om dit te doen, de onderzoekers van de cel cultuur-modellen om te bepalen hoe Resveratrol is van invloed op de Degeneratie van neuronen blootgesteld aan alcohol.

Het werd duidelijk dat met de toevoeging van Resveratrol, de nummer van de structuur van de zenuwvezels en de wervelkolom loop van miljoenen gemigreerd neuronen toegenomen. De Ethanol-geïnduceerde oxidatieve Stress verlicht en apoptose is geblokkeerd.

Tal van andere studies tonen ook aan dat Resveratrol, ter bescherming van zijn eigendom, en de zenuwcellen en het bevorderen van de oprichting, in het Algemeen, heeft een levensverlengende effect 2.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top