Snelevacature Amsterdam

Resveratrol kan krimpen van de vetcellen

Gewicht verliezen met Resveratrol? Waarschijnlijk niet. Maar in ieder geval de secundaire plantaardige stof vetcellen lijkt te vallen. Resveratrol kan verminderen bij mensen met Obesitas in vetcellen insuline gevoeligheid verbeteren, en cellulaire ontsteking te voorkomen. Gezonder gewicht te verliezen is het doel.

Nauwelijks een week voorbij zonder een sensationele wonder drug op de markt verschijnt, die zal leiden de wind naar het baanbrekende vermindering van het gewicht. Meestal, echter, de bronnen van de financiële – als smelt het vet. Echter, er zijn ook ingrediënten die daadwerkelijk zinvol metgezel voor mensen met overgewicht of obesitas zijn mensen die lijden en een gezondere manier van leven. Het is niet alleen belangrijk om gewicht te verliezen.

Het is ook belangrijk om risicofactoren in verband met de overtollige love handles. In de voorhoede van de insuline gevoeligheid en het risico van een type-2-Diabetes. Een team van onderzoekers, geleid door wetenschappers van de universiteiten van Maastricht en Wageningen, zowel in Nederland, in deze context, geweldige effecten, veroorzaakt door de inname van Resveratrol van Overgewicht, tot het licht van de dag.1

De “franse paradox”

Abnehmen und resveratrolSinds lange tijd is Resveratrol, een antioxidant en anitfungale plant verdediging stof die vooral wordt gevonden in rode druiven en rode wijn, in verband gebracht met de zogenaamde “franse Paradox”. De inwoners van de Grande Nation ‘ s liefde voor het hoge vet-bevattende voedingsmiddelen zoals kaas en Salami, en die, volgens de clichés, alsmede van de officiële statistieken, bij voorkeur met een niet onaanzienlijke hoeveelheden rode wijn en eten.

Dat je nog steeds beïnvloed, in vergelijking met het Europese gemiddelde van obesitas en hart-en vaatziekten, is gedeeltelijk te wijten aan de Resveratrol in wijn. Dit is meer dan een verhaal, de Zecher graag vooraf, om te genieten van een goed glas wijn, hebben de nederlandse wetenschappers zijn nu in een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie in Crossover Design.

Resveratrol effecten als caloriearm dieet

In het begin, de onderzoekers opmerking in het rapport dat polyfenolen zoals Resveratrol weten dit moment veel aandacht, omdat ze lijken te hebben de mogelijkheid om de effecten van een caloriearm dieet te imiteren.

Om dit effect op de track, de wetenschappers onderzochten de effecten van Resveratrol op de vetcellen van elf overgewicht, maar verder gezonde mannen. Ze kreeg over een periode van 30 dagen, hetzij 150 milligram Resveratrol per dag, of nam een Placebo. Een vier-weken Fase van de uitspoeling, dat is weer een 30-dagen-inname periode, echter, met verwisseld groepen, werd uitgevoerd.

Delen oversized vetcellen wordt verminderd

Resveratrol verkleinert FettzellenAls een resultaat, het onderzoeksteam, geleid door Directeur Prof. Dr. Ellen Blaak opgemerkt dat met de inname van Resveratrol, een significante vermindering van de adipocyten bedoelde vet cellen.

Op hetzelfde moment, zij opgemerkt dat het aandeel van de grote tot zeer grote adipocyten geschorst in het voordeel van kleinere. Bovendien, een moleculair-biologische Gen analyse toonde aan dat specifieke trajecten die leiden tot de vorming van vetcellen uit Präadipozyten dus, hun voorlopers, werden down-gereguleerd. Een ander signaal paden zoals de Lysomen (Biopolymeer decomposers) en het samenvoegen van Fagosomen (fagocyterende cellen) werden versterkt door Resveratrol, wat resulteert in een Lipide -of fat – en triglyceride-afbraak door het verwijderen van bepaalde onderdelen van de adipocyten.

De interactie van deze effecten concluderen dat de daling van de gemiddelde grootte van de vetcellen is ook een verbetering in de gevoeligheid voor insuline in de onderwerpen. Dit resultaat dient in staat te worden onderhouden, zou dit betekenen dat een significante vermindering van de symptomen, met langdurige overgewicht gaan hand in hand.

Vermindering in de grootte van de vetcellen, voorkomt inflammatoire reactie van het immuunsysteem

Een verdere analyse suggereert een biologische communicatie tussen de Makrophangen-fagocyten gestart reacties van de cytokine eiwitten evenals de Resveratrol-geïnduceerde genetische Expressie, of RNA/eiwit biosynthese en eiwit modulatie in de adipocyten.

Hier, het lijkt te zijn dat het immuunsysteem identificeert ongewoon grote vette cellen als een ziekteverwekker, en reageert dienovereenkomstig. In het resultaat, is er een toename in de cytokine-gemedieerde cellulaire ontsteking. Door het verminderen van de grootte van de vetcellen door Resveratrol is een ontsteking zou worden verklaard door de remmende oorzaak-gevolg-verband is.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top