Snelevacature Amsterdam

Resveratrol stimuleert de bloedsomloop in Overgewicht

Verschillende OPC, met inbegrip van Resveratrol, kan de verbetering van vasculaire ontspannen en de doorbloeding aanzienlijk. Een studie toont aan dat nu voor Resveratol dat kan verbeteren bij mensen met Obesitas de bloedcirculatie door meer dan 20 procent.

Resveratrol is een antioxidant werkzame stof die is bijzonder rijk aan rode wijn druiven. De secundaire, dat is een van de polyfenolen die behoren tot plant materiaal worden toegeschreven aan de vele gunstige eigenschappen in hart-en vaatstelsel en kanker, dat is de reden waarom af en toe een glas rode wijn wordt vaak beschouwd als de gezondheid bevorderen.

In dit verband wordt ook vaak gesproken van de “franse paradox”. Paradoxaal genoeg, is het in feite, eigenlijk, die in Frankrijk zijn relatief rijk aan vet gegeten, en veel wijn wordt gedronken, de incidentie van obesitas en hart-en vaatziekten, maar blijft ver onder het gemiddelde voor de Westerse wereld.

Resveratrol inhoud in rode wijn is vele malen minder dan in speciale preparaten

In de huidige studie gewezen op de voordelen van Resveratrol op de doorbloeding van obesitas en Overgewicht zijn echter niet met een daling van het sap van de wijnstok.1 Dit omvat een maximum van 12 milligram Resveratrol per Liter. De wetenschappers van de Universiteit van Zuid-Australië awards in haar onderzoek, maar een dagelijkse dosis van 75 mg, waarvoor ten minste een goede zes liter rode wijn had gedronken worden elke 24 uur.

Dus de onderzoekers kozen voor een hoge dosis preparaat dat u deel wilt uitmaken van 28 jaar met een Body Mass Index (BMI) van 33 kilo per vierkante meter anderszins gezonde proefpersonen met overgewicht, maar over een periode van zes weken te beheren. De andere groep kreeg een Placebo.

Factoren die bevorderen schip uitbreiding en bloedcirculatie, versterkt aanzienlijk

Aan het eind van de studie, de onderzoekers in de vorm van Resveratrol op de groep in staat waren om aan te tonen dat 23prozentige verbeteren vasodilatatie (MKZ “flow-gemedieerde dilatatie”).

Achter deze uitdrukking van een ontspanning van de spieren in de bloedvaten, waardoor ze een stuk meer flexibel en leidt tot een uitbreiding. Dit bevordert de doorbloeding. Direct na het nemen van de wetenschappers vonden zelfs een direct effect van een 35 procent verbetering in de MKZ, echter, noch BMI, noch bloeddruk veranderd. In de Placebo groep, er geen significante effecten werden waargenomen.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top