Snelevacature Amsterdam

Rode bloedcellen profiteren van pine bark extract

Pine bark extract blijkt een toename van de rode bloedcellen en het verhogen van de bloedcirculatie en prestaties.

Een echte, maar niet de laatste stap in de verkenning van het effect van de pine bark extract van een studie onder leiding van de Voorzitter voor Farmaceutische chemie aan de Julius-Maximilians-Universiteit van Würzburg, met dank aan Prof. Dr. Petra Högger, en uw Team.1® Horphag Research, de fabrikant van het pijnboomschors extract Pycnogenol, was verbaasd en onder de indruk.

Dit is te meer opmerkelijk wanneer je bedenkt dat het bedrijf bestaat al tientallen jaren, honderden studies naar de effecten van hun pine bark extract. Volgens de jaarrekeningen, de mechanismen van actie waren over het Hoe en Waar, tot op heden, nog steeds een beetje wazig. Dit is veranderd met de huidige würzburg studie, een belangrijke rol.

Oligomere proanthocyanidinen (OPC) – de werkzame stof in pine bark extract

opc polyphenole De voordelen voor de gezondheid van pine bark extract context, met name met een stof, de Flavanols die behoren tot de oligomere proanthocyanidinen (OPC). Nu heeft getoond In-vitro studie, dus een laboratorium analyse, de metabolieten daarvan of in de stofwisseling als gevolg periode van omschakeling verkregen producten van deze werkzame stof in pine bark extract in de rode bloedcellen bevindt.

Daarnaast is het geheim kan worden geopenbaard, zoals de OPC te worden vervoerd metabolieten. Op basis van observationele studies de positieve effecten van pine bark extract op de gezondheid waren al bekend. Het is een van de meest bekende antioxidanten, heeft een anti-inflammatoire, bevordert de cardiovasculaire gezondheid, cognitieve vaardigheden en het oog en gezamenlijke gezondheid. Bovendien, het werkt als een stimulans, en menstruele klachten.

Onbekend Was echter hoe de OPC van pine bark extract ook hun weg te vinden naar Plaatsen in het organisme waar ze oefenen hun effect. OPC zijn wat “oligomer” verwijst, zeer lange keten moleculen, die, daarom, het is nauwelijks mogelijk, in de circulatie van het bloed door te laten dringen. In het verleden was al gebleken dat OPC kolommen in de darmflora. Vervolgens worden de resulterende metabolieten kunnen worden opgenomen in de bloedstroom.

Het gezondheidsbevorderende effect van de OPC is te wijten aan hun metabolieten. Het is precies hier, zoals zo vaak in de wereld van de micro-voedingsstoffen, het Probleem is dat We weten dat ze werken, maar niet precies hoe.

Baanbrekende bevindingen van het onderzoeksteam würzburg

blut durchblutung verbessernEerst leren plaatsgevonden naar de wetenschappers die het duurt ongeveer vier uur, tot de metabolieten zijn zichtbaar. Echter, de medewerkers van Prof. Högger in de war, dat in Plasma slechts kunnen worden gedetecteerd in vergelijking met de originele OPC-concentratie, een onevenredig klein bedrag van metabolieten. Waar was de Rest?

Hier ontdekten de onderzoekers een team dat metabolieten met de naam d-(3′,4′-Dihydroxyphenyl)-valerolactone (M1), de zogenaamde cafeïnezuur, die kunnen worden gedetecteerd in het Plasma van mensen die pine bark extract, nu werden gevonden in de rode bloedcellen (erytrocyten).

Zo beschouwd, zijn de onderzoekers het gedrag van M1 in de rode bloedcellen in meer detail. Het geweldige resultaat was dat in de erytrocyten van de andere koffie zuren, Taxifolin en ferulic acid passieve gebonden waren. Alleen de bioactieve metaboliet M1 bleek een sterke accumulatie. In het geval van de gelijktijdige aanwezigheid van glucose en verhoogde M1-concentraties werd verminderd daarnaast is de versnippering van M1 aanzienlijk. Glucose, op zijn beurt, is GLUTEN-Eiwit-1 in de rode bloedcellen, de endotheelcellen, de cellen van de binnenste tankwanden en leukocyten d.w.z. het witte bloed cellen.

Dit bracht wetenschappers tot de gedachte dat dit GLUT-1 faciliteert het Vervoer van M1. Deze veronderstelling werd versterkt door het feit dat M1 heeft een structuur die lijkt op die van Glucose moleculen.

GLUT-1 biedt, onder andere, voor ons aanbod van Vitamine C

vitamin c opc polyphenoleOm het belang dit heeft voor de effectiviteit van pine bark extract, is het noodzakelijk om te gaan met een Detail van de Evolutie. Bij sommige soorten, wij, de andere hogere primaten, Cavia ‘ s, alsmede degenen soorten vleermuizen die leven vegetarisch, ging over de geschiedenis van de evolutie verloren de mogelijkheid om te synthetiseren Vitamine C.

De evolutie kan worden verklaard biologisch, eventueel, door het feit dat onze GLUT-1 Eiwit is in staat om te verteren geleverd Vitamine C Metabo en reduceren tot een actieve Vorm van Vitamine C, ascorbinezuur, is links, die vervolgens kunnen worden gebruikt via het GLUT-1 in de circulatie van het bloed wordt gepompt. Dat is te zeggen, de GLUT-1 Proteïne heeft een cruciale rol gespeeld in ons vermogen om te Overleven.

Door de aanwijzingen van Professor Högger en uw Team is nu ook bekend dat de metabolieten van OPC ‘ s in pine bark extract dit is de overleving mechanisme om hun weg te effenen in de rode bloedcellen. Wat echter meer over zijn onderzoek, is, wat is deze stof die maakt precies in de rode bloedcellen.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top