Snelevacature Amsterdam

Rozemarijn helpt de functies van de hersenen na een Trauma

Rozemarijn-extract neuronen die kunnen beschermen u in een mild traumatisch hersenletsel. Dit is het resultaat van een pilot-studie..

Sinds de schedel-hersenletsel de hersenen beïnvloed wordt vaak de uitdrukking van een Trauma in zijn psychologisch belang. Maar dit is onjuist. Het is In feite een medische Trauma. Dat betekent dat er een fysieke wond in de Hersenen.

In ieder geval, kan van invloed zijn op de functies van de hersenen permanent. Dit geldt ook voor de kleinste hersenletsel, het enige zeer kleine of vaak geen acute ongemak. Ze zijn vaak te vinden op het gebied van sport vooral contact sport. Maar er zijn nieuwe bevindingen die de weg wijzen, als gevolg van schade kan worden beperkt.

Studie van de rozemarijn in de rat model

Wetenschappers van de Kunming Medische Universiteit in de provincie Yunnan, China hebben een studie uitgevoerd met Sprague Dawley ratten. Dit is een gedrag biologisch en psychologisch onopvallend Albino rat, die vaak wordt gebruikt in het gebied van de neurologie en onderzoek van de hersenen.

Terwijl sommige van de ratten bleven onbehandeld, was een totale hit 72 dieren op drie opeenvolgende dagen eenmaal met een metalen hanger op de achterkant van het hoofd in het gebied van de Pariëtale of pariëtale kwab. Dit Gebied is ruimtelijk Denken, en ruimtelijke aandacht is verantwoordelijk. In de mensen, de wiskunde en lezen hier zal worden gehouden. De klappen waren zo gedoseerd dat ze de effecten van een mild traumatisch hersenletsel.

Rozemarijn-extract is de oplossing met een traumatisch hersenletsel?

Deze dieren, die, in feite, de symptomen van een blessure toonde, werden willekeurig verdeeld in vier groepen. Ze kreeg in de zes volgende dagen, een oplossing met rozemarijn-extract in een concentratie van 20, 40 of 80 milligram per Milliliter, direct toegediend in de maag. In een groep worden alleen de vervoerder vloeistof is ingespoten, zonder het extract als een Placebo.

Experiment in het water maze, en onderzoek van de hersenen en geeft instructies voor het effect

Voor het meten van hun functies van de hersenen, de dieren werden geschorst op de dag na de laatste slag met de slinger in een zogenaamde Morris water maze. Het is een rond bassin met side markers in het troebele water is toegelaten. Het doel van het oppervlak van een onzichtbaar platform boven de Bekken vloer, een ontsnapping uit het water is mogelijk. Het doolhof is bij uitstek geschikt om te onderzoeken ruimtelijke Leren.

De ratten nam deel aan dit Experiment over 16 dagen, een dag, die elk met verschillende uitgangspunten. Een geautomatiseerde Tracking Systeem opgenomen de tijd die wordt besteed aan de dieren in elk kwadrant van het bekken, en de vertraging waarmee ze vond het platform. Een dag later, dus op dag 17, onder narcose, de ratten. Het was vervolgens naar de hersenen voor verder onderzoek.

Rozemarijn-ratten langer dan ratten zonder hersenletsel, maar sneller zijn dan een Placebo ratten

Het resultaat van het water maze experiment was dat de ratten toonde de symptomen van een hersenletsel, vond het platform beduidend later dan de dieren die je eerder hebt ontvangen, geen schok. De hersenen trauma in ratten, echter bereikt alle van de rozemarijn-ratten het platform sneller dan de dieren, die alleen de vervoerder vloeistof is toegediend. Het maakte niet uit bij welke concentratie in de rozemarijn oplossing.

De wetenschappers ‘ conclusie was daarom dat rozemarijn-extract bevordert voor licht hersenletsel, de ruimtelijke Leren en geheugen neemt af tot op zekere hoogte compenseert.

Hersenen studie toont een verminderde mate van neuronale schade veroorzaakt door rozemarijn

Onderzoek van de hersenen, gericht op de hippocampus Regio. Hier bleek dat de ratten, die rozemarijn-extract is toegevoegd, als gevolg van mild hersenletsel zijn veel minder neuronen waren beschadigd dan in de Placebo-ratten.

Dit zijn de onderzoekers toegeschreven aan de hoge anti-inflammatoire en anti-oxidant activiteit van de rozemarijn-extract bevatte carnosic acid. Carnosic acid is opgenomen, behalve in rozemarijn, door de manier, alleen in sommige soorten Salie. Het is de eerste studie die laat zien dat rozemarijn-extract is in staat om de neurale schade in een mild hersenletsel.

Bron: Song, H., et al., Rozemarijn-extract verbetert de cognitieve tekorten in een ratten model van repetitieve mild traumatisch hersenletsel verband met de vermindering van de astrocytosis en neuronale degeneratie in de hippocampus, Neurosci Lett. 2016 27 Mei, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top