Snelevacature Amsterdam

Rugpijn: 10 ongewone oorzaken op het spoor

Mann mit Kreuzschmerzen
Plagen u in pijn vaak? Je weet dat in onze foto gallery van wat ongebruikelijke uitleg achter uw pijn in de rug pijn in de rug kunt de plug kan veel verschillende oorzaken. De achterkant zelf, echter, is niet altijd de schuld van. Je krijgt de pijn op de baan.

Bijna 80 procent van alle Duitsers last van pijn op zijn minst een keer in een leven onder het kruis. En steeds vaker op, de spanning is niet de oorzaak, maar de Stress in het gezin, angst voor de baas, de onzekerheid.

Pijn in de rug – de meest voorkomende reden voor het bezoek aan de arts

Ongeveer 20 miljoen Duitsers hebben constant problemen met je rug. Het ergste van alles, de vrouwen worden beïnvloed. En voor bijna de helft van de klachten zelfs een chronische ziekte. Het kruis is de meest voorkomende reden voor een bezoek aan de arts zijn pijn. Echter, het is nu duidelijk: In het geval van meer dan één op de tien patiënten die pijn hebben psychologische oorzaken.

Natuurlijk, onze moderne manier van leven is nog steeds de belangrijkste oorzaak van de lage rugpijn: Die eet te veel en beweegt te weinig, te beschadigen hun rugspieren en ook de ruggengraat zelf.

Pijn In De Rug – Mensen Die Lijden No. 1

Sterke eenzijdige belasting, bijvoorbeeld, is altijd in dezelfde houding in de Baan is ook aanwezig. Het spier een gevolg van spanning. Dit alles leidt tot pijn in de rug vandaag slip op elke tweede Zieken. Zelfs elke derde vervroegde uittreding wordt op uw account. Om voor dit syndroom is de nummer één in de Westerse industrie lijdt te worden Naties.

Niet onder de psychische druk die wij nu moeten ondergaan. Ook hij kan de oorzaak zijn van rugpijn, ischias pijn of lumbago trigger. De oorzaken van Stress zijn talrijk en gevarieerd, zelfs als we niet kunnen verantwoorden. Of het nu thuis, in het bedrijfsleven of zelfs in de recreatie: Als we niet voor de druk van buitenaf, produceren we zelf.

De emotionele klachten snel fysiek. Een echte vicieuze cirkel ontstaat wanneer de psychologische druk van de spier veroorzaakt een spanning in de rug, die op zijn beurt het verstoren van de geestelijke welzijn, enzovoort.

Het Probleem van pijn is goed als het is haar eigen ziekte – wat vaak gebeurt in dergelijke gevallen. Omdat het lichaam heeft een van de Artsen van de zogenaamde pijn geheugen: zodra de getroffen patiënt heeft bepaalde problemen, bijvoorbeeld met de baas of collega ‘ s, zal het activeren van dit geheugen – en de pijn komt terug. Hoe korter deze periodes zijn, is het nog erger: op een bepaald punt de pijn is chronisch. Dit proces is zelfs biologisch aantoonbaar: op basis van eiwit deposito ‘ s in de zenuwcellen.

Wat zijn de oorzaken van pijn in de rug?

Veel andere factoren spelen een rol in het voorkomende pijn in de rug. Hoe deze factoren eruit en wat zijn de tien ongebruikelijke redenen voor pijn in de rug geeft leer je in onze fotogalerij.

Klik hier om te leren is er nu de indrukwekkende antwoord

Geef een reactie

Scroll To Top