Snelevacature Amsterdam

Rugpijn bij kinderen voorkomen

Kinderärztin Dr. Nadine Hess empfiehlt Bewegung zur Rückenschmerzen-Vorbeugung bei Kindern
Expert Dr. Hess: “Stimuleer uw kind om buiten te spelen – kinderen nodig hebben om te stoeien, in bomen klimmen en over obstakels, bounce – back door” het feit Dat kinderen al pijn in de rug, is toegenomen in de laatste jaren, meer en meer. Wat is de reden voor deze stijging? Kan er iets aan worden gedaan? Wat zijn de mogelijke oorzaken en hoe kan het worden behandeld?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

In een zojuist verschenen studie van Finland bleek dat in de puberteit, bijna elke derde kind in de weer last van pijn [1].

Voor het grootste deel, is te wijten aan het gebrek aan beweging van kinderen en jongeren – ze zitten te veel. Het is alleen in de school, en dan in de middag, in de voorkant van de TV of de Computer. Voeg daarbij dat meestal in een gebukt positie is het zat, wat is voor de groeiende rug zijn ongunstig. Het is meer gebruikelijk om de holle cross – en rond de ontwikkelingen terug. Dit betekent niet dat het niet op de Bank “” rumgelümmelt. Maar zorg ervoor dat uw kind de meeste van de tijd een rechte houding bij het lopen of zitten. Ook, als we zetel onszelf op de constante, de vervelende waarschuwingen van onze ouders en grootouders: “gewoon!” dat je kunt onthouden – u nuttig waren.

Sport versterkt de achterkant Kinderen

Daarnaast, zorg moet worden genomen om te zorgen dat er een evenwichtige beweging van de kinderen. Voor het inschrijven van uw kind in een sportclub, voor een Sport die kan halen uit jezelf, en de lol. Sport in de gemeenschap versterkt het zelfvertrouwen en maakt het contact met anderen makkelijker. Stimuleer uw kind om buiten te spelen – kinderen nodig hebben om te stoeien, in bomen klimmen en over obstakels, bounce – back door, maar kan, in het bijzonder, de echte en niet alleen virtuele ervaringen.

Beweging bevordert een gezonde houding

Bewegung und Sport helfen, Kinder-Rückenleiden vorzubeugen

Kinderen moeten zich zoveel mogelijk te bewegen, om rugpijn te voorkomen

U kunt vertrekken met de fiets om naar school te gaan, als dat mogelijk is, en u weet zeker dat het gaat in het verkeer. Dit is niet alleen goed, omdat het kind meer te bewegen, uw kinderen trots op zullen zijn als het kunnen omgaan met de weg naar en van school alleen. Vaak is het voldoende als het verhogen van de lichamelijke activiteit van hun kinderen.

Als uw kind voortdurend over pijn in de rug, moet u de arts van uw kind. Hij zal in staat zijn om te beoordelen of verdere maatregelen voor de diagnose en een Verwijzing naar de Kinderen van de orthopedisch chirurgen en/of fysiotherapie nodig.

[1] staal MK et al. 2014: de Tijd trends in de single versus gelijktijdig nek en pijn in de rug in de finse jongeren: resultaten van de nationale cross-sectionele surveys uit 1999-2011. Muscoskelet Disord. 2014 Sep 5;15(1):296

Geef een reactie

Scroll To Top