Snelevacature Amsterdam

Schimmelinfecties bij kinderen

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “In het geval van de luier lijster, u moet vermijden het gebruik van vochtige doekjes, omdat ze de huid kunnen irriteren zelfs meer. Gebruik in plaats daarvan helder water” Veel van de baby ‘ s lijden, of een veelvoud daarvan: Een schimmelinfectie in de mond (spruw), voor een deel ook in de luier gebied (luier lijster). Wat zijn opgenomen om een dergelijke infectie? Dit is slecht en wat kan worden gedaan therapeutisch? En wat moet nog het einde van de moeders?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Na een melk maaltijd, veel baby ‘ s hebben een wit gecoat tong, dat is heel normaal. Echter, als er een langere periode van tijd na Borst – of flesvoeding, de tong of de lippen en de buccale mucosa witte vlekken, met een lepel of iets dergelijks, niet Strippen, dan is het waarschijnlijk een infectie met de schimmels van de soort Candida albicans.

Wat zijn schimmelinfecties van de mond lijster en de luier spruw bij baby ‘ s?

In de luier gebied kan ook zijn rode huid, en “pimply” uiterlijk, langdurig contact met urine of ontlasting, irriterend, daarnaast kan ook pijnlijk zijn.

Meestal is een infectie van de mond is niet Candida albicans alleen in het geval van jonge kinderen, omdat het slijmvlies milieu volledig ontwikkeld en daarom infectie-gevoelig. Bij oudere kinderen en volwassenen spruw is eigenlijk alleen wanneer een verdediging is zwakheid: Dit kan een (misschien niet opgenomen) Diabetes mellitus-en vaatziekten (“suiker-ziekte”). Zeer zelden, eigenlijk alleen bij reeds bestaande medische condities, kan zich spruw naar de slokdarm of zelfs op het bloed, zoals Sepsis (bloedvergiftiging) met een levensbedreigende ziekte trigger.

Baby Schnuller

Via besmet fopspenen zuigelingen en schimmelinfecties in de mond kan krijgen

In het Algemeen, de schimmelinfectie blijft in de mond en, in voorkomend geval, de luier gebied is beperkt. In de luier regio van de Candida-schimmels voelen vanwege de vochtige en warme omgeving, vooral de huidplooien, waar er weinig lucht zal komen, zijn in gevaar.

Infecteren kunt u koken de kinderen, bijvoorbeeld bij de geboorte via de vaginale afscheidingen van de moeder, of als er niet genoeg gekookt sukkels, verontreinigde speen (om deze reden, de speen, alsjeblieft, niet likken, als je op de grond gevallen, maar met helder water af te spoelen, nog beter).

Wat moet ik aan denken als ik Borstvoeding geven als mijn Baby heeft een schimmelinfectie in de mond?

Vaak komt in de moedermelk gevoede baby ‘ s tot een Mitinfektion van de moederlijke borst, die kan heel pijnlijk zijn. Daarom moet je kijken voor een behandeling van het kind, de moederlijke borst, soms, en eventueel ook behandeld. Echter, de antimycotica (tegen schimmels effectief) Mundgele of oplossingen, die zijn gebruikt voor de behandeling van Mundsoors in baby ‘ s zijn niet geschikt voor. Zij drogen uit de tepel. Het heeft schimmeldodende crèmes gebruikt moet worden, de arts van uw kind kan u adviseren in dit verband. De crèmes worden toegepast drie Keer per dag na de Borstvoeding aan de tepel, die vervolgens moet worden voordat de volgende voeding met schoon water af te spoelen. De Mundgele of oplossingen worden gedistribueerd drie Keer per dag na de maaltijd in de mond, of zachtjes bijgebracht.

Wat moet ik op letten bij het Wikkelen om, wanneer mijn Baby luier lijster?

In het geval van de luier lijster, u moet vermijden het gebruik van vochtige doekjes, omdat ze de huid kunnen irriteren zelfs meer. Gebruik in plaats daarvan alleen helder water, in geval van sterke roodheid, kunt u het water heeft ook een kalmerende, anti-inflammatoire additieven. Sitz baden kunnen ook nuttig zijn. Daarnaast is ook een anti schimmel in de Vorm van een Pasta (geen zalf!) nodig. De pasta van de huid wordt beschermd tegen irritatie van de ontlasting en de urine.

Baby wickeln

Als uw Baby een schimmelinfectie in de luier gebied, moet u de luiers zo snel als ze nat zijn en de Wrap is een antifungale Plakken, van toepassing

In het Algemeen, de Pasta moet worden toegepast, drie keer per dag. De luiers moeten worden veranderd, wanneer ze nat zijn, om te houden van de tijd van het contact van de huid met ontlasting en urine kan zo kort als mogelijk. In het geval van de luier verandering in de tussentijd kunt u het beschermen van de huid door de achterkant van het mes dikke zachte Zinkpasate (er zijn over-the-counter in de apotheek) toe te passen.

De totale behandeling duurt zeven tot tien dagen, op geen enkele wijze moet worden gestopt voordat de desbetreffende Set uiterlijk twee dagen in een rij geheel onopvallend. Anders, een opleving van de infectie dreigt. Voor al uw kinderarts kan u adviseren en u voorzien van de juiste producten formulering.

Geef een reactie

Scroll To Top