Snelevacature Amsterdam

Schurft Mijten (Schurft)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De schurft die wijzen artsen als Schurft is een besmettelijke, door de Krätzmilbe uit de huid veroorzaakt ziekte. De Krätzmilbe wordt overgebracht door nauw contact met de huid van persoon tot persoon. De vrouwelijke mijt graaft een korte cursus in de bovenste laag van de huid en legt net onder het oppervlak van de huid van hun eieren. De eieren en de uitwerpselen van de mijten trigger, na enkele weken, allergische reactie, wat leidt tot een ernstige jeukende huiduitslag.

  Wat is schurft?

  Schurft – Schurft is een besmettelijke, ernstig jeukende huiduitslag, die alleen voorkomt bij de mens. De schuld geven aan de Krätzmilbe – een kleine, 0,2 tot 0,5 mm grote parasiet die behoort tot de spinachtigen. De Krätzmilbe wordt voornamelijk overgedragen door nauw contact met de huid van persoon tot persoon, en verspreidt zich op het oppervlak van de huid. Terwijl de mannelijke erfgenamen direct na de paring, verbergen, uit te graven de vrouwtjes met hun krachtige mond een cursus in de bovenste laag van de huid, het hoornvlies. Meestal een paar mm lang mijten versnellingen, de vrouwtjes leven ongeveer vier tot zes weken en legt tot vier eieren. Deze komen na een paar dagen zijn de larven Volwassen worden binnen een termijn van twee weken voor het volgende geslacht-mijten-generatie te ontwikkelen.

  Die Krätzmilbe ist ein winziger Parasit und wird hauptsächlich durch engen Hautkontakt von Mensch zu Mensch übertragen.

  De Krätzmilbe is een kleine parasiet en wordt voornamelijk overgedragen door nauw contact met de huid van persoon tot persoon. De Krätzmilbe verspreidt zich op het oppervlak van de huid

  In het geval van de meeste mensen die besmet zijn met het Krätzmilbe, zijn te vinden op het lichaam, relatief weinig mijten. Redenen hiervoor zijn een defensieve reactie van ons immuunsysteem, de dagelijkse verzorging van het lichaam en het Krabben op de jeukende huiduitslag die voorkomen dat alle mijten in een bovenmatige vermeerdering. Vaak is de arts niet vinden vrouwen in het kader van de diagnose meer dan 10 tot 20 wroette Mijten. Echter, een kleine aantasting veroorzaakt vaak grote ongemak. De vrouwtjes beschadiging van de huid, en de mijten gangpaden ophopen van afvalstoffen in het bijzonder de Resten van de eieren en de mijten – enkele weken na de besmetting voor een allergische reactie. De mijten passages worden ontstoken en het vormt op grote delen van de huid, eczeem met rode bultjes en blaasjes. Hoe sterker het immuunsysteem reageert op de mijt besmetting, de meer gewelddadige ook de typische jeuk, die heeft bijgedragen aan de schurft uw naam is.

  Schurft mijten nodig voor de Verzending van direct contact met de huid

  Schurft mijten kan overleven zonder hun gastheer, d.w.z. de mens, alleen voor een zeer korte tijd. Van de mensen die aan de parasieten bij kamertemperatuur zijn meestal niet langer dan 48 uur levensvatbaar. Daarom, een infectie komt vooral door de nauwe contact met de huid, bijvoorbeeld, het gemeenschappelijke in een bed Slapen, Knuffelen, Spelen, of in het geval van de verzorging van het lichaam van de zieke en de mensen die zorg nodig hebben, tijdens een Transmissie via beddengoed, kleding of andere items vrij zeldzaam is.

  Er zijn geen betrouwbare gegevens over hoe veel mensen zijn besmet met het Krätzmilbe. Artsen verwachten dat ongeveer 300 miljoen mensen over de hele wereld, waar de ziekte wijdverspreid in de ontwikkelingslanden. In Centraal-Europa, de jeuk treedt slechts af en toe, vooral bij kinderen en hun moeders, of in het geval van zieke of oude mensen van wie het immuunsysteem is verzwakt. In instellingen zoals peuterspeelzalen, maar ook in rusthuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen, het kan komen door een individuele besmette mensen, echter, al snel tot een massale aantasting. Dit is voornamelijk te wijten aan het feit dat de eerste symptomen van schurft zich voordoen pas na enkele weken, als de Getroffen zijn voor enige tijd infectieus.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top