Snelevacature Amsterdam

Schüssler zouten: all-rounder voor een mooie en gezonde huid

Schüßler-Salze helfen gegen Milien
Natuurlijk genezen met Schuessler zouten: kalium chloratum helpt met Milia, eczeem, gastro-intestinale klachten en eczeem Deze mineralen zijn van alle markten thuis. Meer en meer mensen zweren erbij. Wij zullen u vertellen welke huidproblemen en andere klachten zijn wat schüssler zouten de beste.

Je hebt een nerveuze maag? Heeft u last van Milia? Haar laatste koude is nog steeds in het bot? U bent gevoelig voor de droge huid en haaruitval? De reden hiervoor kan heel banaal: Misschien is het gewoon het recht zout voor je lichaam! Al meer dan 100 jaar geleden, de Oldenburg arts Dr. Wilhelm Heinrich Schüßler (1821-1898) ontdekte dat Bijna elke ziekte is het gevolg van stoornissen in de Minerale balans van de cellen. Vanuit dit besef ontwikkelde hij zijn therapie van de helende 12 “leven zouten”. Met succes: meer en meer mensen ontdekken waar hun kracht, schüssler zouten zijn verkrijgbaar in de apotheek al de woede. De redenen hiervoor liggen voor de hand. De minerale zouten helpen bij vele alledaagse klachten. Ze kunnen worden ingenomen door volwassenen en kinderen, en zijn vrij van bijwerkingen. Natuurlijk, blessures, noodgevallen, een ernstige ontsteking, enz. in de handen van Artsen. Voor veel klachten, het is de moeite waard, de eerste van alle, de Schuessler zouten te proberen. U leest wat het is en hoe je het kunt gebruiken schüssler zouten gezond en slank om het jaar te starten.

Wat zijn Schuessler zouten?

Melksuiker tabletten of zalf in lanoline basis, die in homeopathische verdunning van de mooiste tracks van de belangrijkste minerale zouten zoals calcium, kalium of Magnesium. Vandaag de dag wordt aangenomen dat de schüssler zouten in deze extreme verdunning meer self-healing informatie aan de cellen van het lichaam. Het lichaam bijna wordt de eigen arts, zonder enige bijwerkingen. Daarnaast schüssler inschakelen van de zouten van het opnemen van het gebrek aan mineralen uit het voedsel.

Van wat de schüssler zouten?

Verdund worden gewonnen schüssler zouten van kristallen (bijvoorbeeld silica) en metalen (zoals ijzer of koper) – elk extreem.

Wat is het effect van Schuessler zouten?

Schüssler zouten helpen het lichaam in geval van ziekte, transport van mineralen terug naar waar hij je nodig heeft. Dus, darmkrampen zal niet worden geactiveerd, bijvoorbeeld door het feit dat de betreffende cellen van het lichaam hebben genoeg Magnesium. Hier, de Schuessler zout. 7 – Magnesium, fosforzuur: 3 helpt bijvoorbeeld een keer per dag, één tablet in warm water opgelost en de magnesium deeltjes in elke cel de krampen verdwijnen. Door de manier waarop: het zout. 7 is ook de ontbinding van een goede Anti-Stress middel in warm water 3 keer per dag drinken.

De schüssler zouten maken het ook leuk?

Ja. Het zout nr 1 Calcium fluoratum versterkt het bindweefsel en maakt de huid. Het medium No. 9 natrium fosforzuur en geen 10 Natrium sulfuricum het stimuleren van de stofwisseling, het vervoer vetten en toxines en helpen bij een dieet.

Het Effect

Hier zijn de 6 zouten geïdentificeerd door Dr. Schuessler als bijzonder waardevol zijn voor de huid en hoe ze werken:

Nr 1 Calcium fluoratum

 • Belangrijk voor de botten, tanden, bindweefsel
 • Helpt met huid -, nagel-problemen, spataderen. Ondersteuning bij osteoporose

No. 4 Kalium chloratum

 • Belangrijk voor de slijmvliezen, water budget
 • Helpt bij eczeem, verkoudheid, gastro-intestinale mucosale ontsteking van de huid maaltijd

6 Kalium sulfuricum

 • Belangrijk voor de eiwitstofwisseling en de ontgifting
 • Helpt huid-en lever ziekten en chronische infecties, en Angst

Nr 7 Magnesium, fosforzuur

Schüßler-Salze gegen Juckreiz

Magnesium, fosforzuur verlicht krampen en helpt bij Stress, slaapstoornissen en jeuk

 • Belangrijk voor de botten, spieren en zenuwen
 • Helpt bij krampen en hevige pijn, Stress, slaapstoornissen, jeuk van de huid

Geen 9 Natrium fosforzuur

 • Belangrijk voor de stofwisseling, de zuur-base-evenwicht
 • Helpt bij brandend maagzuur, indigestie, gezamenlijke ziekten (jicht), acne

Nr 11 Silicea

 • Belangrijk voor het bindweefsel, de huid en het haar
 • Helpt bij huidproblemen, fistels, tussenwervelschijven aandoeningen, blauwe plekken

Geef een reactie

Scroll To Top