Snelevacature Amsterdam

“Sindsdien heb ik de pomp, ik ben blij!

Matthias Steiner
Matthias Steiner is een type 1 diabeet. Sinds hij 2014 is het dragen van de Accu-Chek Spirit Combo insulinepomp, en dus, kan zijn leven weer flexibel, De bloedsuiker waarden altijd in het zicht, dagelijks, spuitgieten, en de maaltijden kosten – dit is voor veel mensen met Diabetes dagelijks, Matthias Steiner weet. De Olympische winnaar ontvangt een dag voor zijn 18e verjaardag. Verjaardag de diagnose van type 1 Diabetes. Sinds februari 2014 is hij het dragen van de Accu-Chek Spirit Combo insulinepomp en is dolblij. Matthias Steiner is momenteel een deelnemer in het achtste seizoen van “Let’ s Dance”. Elke vrijdagavond is hij te dansen voor een publiek van miljoenen mensen op hetzelfde moment met zijn deelname in een belangrijke maatregel voor de preventie van type 2 Diabetes onder de aandacht: de beweging.

Matthias Steiner, zelfs als ze klaar zijn met hun sport carrière in 2013, u bent nog steeds op de weg een stuk. Hoe gaat het met u en uw familie op dit moment? Ze spijt hebben van hun voormalige besluit?

Voor mij gaat het erg goed en ik heb er geen spijt van mijn beslissing. Ik koos voor deze beslissing door naar de persoonlijke en professionele omstandigheden op de hoogte. Momenteel geniet ik van tijd doorbrengen met mijn familie en zich kunt concentreren op andere dingen.

Sinds De 18. Jaar hebt u Diabetes en sinds 2014 bij u te dragen dieAccu-Chek Spirit Combo insulinepomp. Waarom heb je besloten nu pas?

Tijdens mijn loopbaan heb ik hadden een flexibele insulinetherapie met een Pen, en door de strikte planning van een goede HbA1c. Ik had geen tijd om een volledige agenda en mij stationaire set; dit was nodig om te komen tot een insuline pomp. In aanvulling op de tijd van onzekerheid en angst een grote rol gespeeld. Waar kan ik de pomp ‘ s nachts? Wat gebeurt er als iemand scheurt de naald uit? Vragen die betrekking hadden op mij.

En hoe je je voelt over dat nu?

Nu weet ik dat mijn twijfels ongegrond waren. Sindsdien heb ik de pomp, ik ben dolblij. Zodra de pomp en nooit meer terug.

Welke voordelen zie je in de insuline pomp?

Vooral ‘ s nachts, de pomp, de grootste winst is. Voor de overgang had ik in de nacht, vaak wisselende bloedsuikerspiegel, nu zijn ze voortdurend in de normale range. Daarnaast is de pomp helpt mij in mijn dagelijkse leven om het flexibeler te maken. Gezellige dagen in huis, trainingsschema ‘ s, terwijl op de gaan of op te halen mij in de Kleuterschool met een insuline pomp veel gemakkelijker te hanteren. Ik heb niet het injecteren van mij tussen, en kunnen spontaan plan. Of als ik in de avond uit, bijvoorbeeld op lange ballen op de weg, ik geniet van de afstandsbediening functie van mijn van mijn Accu-Chek Aviva Combo Insuline zonder dat iemand het merkt. Sinds de pomp is een echte droom en geeft me de kwaliteit van het leven.

Mevrouw Steiner, heb je gemerkt dat sinds de upgrade, is er iets veranderd?

Ja, zeker weten. Ik ben, dankzij de meer stabiele waarden veel meer ontspannen. Eerder wekte ik mijn man in de nacht, en onregelmatige ademhaling is niet waargenomen, als de bloedsuikerspiegel in orde was. Vandaag de dag, ik vergeet soms dat Matthias Diabetes heeft; zelfs overdag. En als we onderweg zijn, ik geniet van de ruimte in mijn tas. Voordat ik altijd had Matthias “Geraffel”, zoals ik het noemde, dat is, Insuline pennen en andere diabetes parafernalia.

Sindsdien is ze gestopt zijn met hun professionele carrière, het streven naar een nieuwe sportieve Plannen: gewicht te verliezen. 45kg zijn al naar beneden. Waarom heb je besloten om dit te doen, en wat je gewenste gewicht, de Heer Steiner?

Tijdens mijn carrière, ik woog meer dan 150 kg in mijn gewichtsklasse te kunnen concurreren. Nadat ik gestopt was dit niet meer nodig; ik heb niet zo goed gevoeld, en alledaagse zaken als het krijgen in de auto, zag ik zwaar. In aanvulling op een Dieet van Sport is nog steeds op het Plan: gewicht tillen, kracht training, of, bijvoorbeeld, de “king’ s stoel” Wandelen in Heidelberg. Ook heb ik veel rijden met de fiets in plaats van de auto.

Afslanken, Sport en Diabetes: ze Passen bij elkaar?

Ja, zeker weten. Met de hulp van de insuline pomp, ik kan het verminderen van de basale snelheid en de waarden constant blijven. Eerder had ik, tijdens of na het sporten is er altijd een stop om te eten, want het bloed verlagen suiker waarden; de manier waarop het valt nu. Ik heb het gevoel dat de gesimuleerde pomp te leven als een gezond persoon.

U kunt gebruik maken van de Accu-Chek Aviva Combo zoals een afstandsbediening en een vervangend apparaat. Uw dagelijkse metgezel, maar de Accu-Chek Mobile. Waarom?

Accu-Chek Mobile gebruik ik, omdat het apparaat heeft gewoon 50 teststrips in één stuk, zonder dat, in feite, een strip, een soort van tape cassette dat gaat in een cirkel. Dus ik heb alles in Één, en geen test strips meer, ik heb om het weg te gooien. Er is geen meter tin, en de prikpen op het apparaat. De meter ik draag een sok, bovendien onopvallend in een mobiele telefoon, zodat het lijkt alsof ik zou lopen rond met een telefoon.

Matthias Steiner

Matthias Steiner heeft verloren 45 kg. In aanvulling op een Dieet van Sport is nog steeds op het Plan

Haar grootste steun is van haar familie. Mevrouw Steiner, hoe u en uw kinderen met de ziekte van haar man?

Als partner ben ik al aan het denken, en de achtste van de solidariteit, die de waarden zijn in het normale bereik. Onze kleine zoon Max is twee jaar oud en nog steeds niet begrijpen, maar Felix is voor zijn leeftijd is relatief Volwassen, hoewel hij slechts vijf jaar oud. Het was de infusie set, een kleurrijke sticker voor de pomp te kiezen en weten als de vader heeft om te eten een “suiker-cookie”.

Met haar open het omgaan met uw ziekte u, de Heer Steiner, een rolmodel te zijn voor andere mensen met diabetes. Als speciale Ambassadeur voor Diabetes en voor KIO (kind nodig orgaantransplantatie) voor andere mensen. Wat motiveert u?

Natuurlijk, in de eerste plaats, mijn eigen Diabetes. De opgeleide Artsen kunnen ons voorzien van kennis, maar Diabetes is ook een heleboel psychologie en ik zou graag een andere diabetici moed. Als ik de status als de Andere maak me meer zorgen over mijn gezondheid, ik ben er ook van overtuigd dragers van een orgaan van donor-kaart. Aangezien er maar een paar mensen in Duitsland draag de badge, ik zou graag verhogen van de aandacht voor dit. Als iemand niet wil partout donaties, ik accepteer dit, natuurlijk. De Persoon moet invoeren in de identiteit van de kaart, de verantwoordelijkheid in geval van nood niet van zijn familie.

Bedankt voor het Interview! Het is indrukwekkend hoe je omgaat met anderen te motiveren, en die positieve houding die je hebt, ondanks een chronische ziekte. Hoe doe je dat? Heb je een levensmotto?

Ik volg het principe dat men moet aanvaarden, wat niet kan veranderen. Toen ik werd gediagnosticeerd met Diabetes, de arts om te stoppen geadviseerd bij de Sport. Had ik volgde zijn advies, ik had hoe dan ook, zelfs Diabetes. Een real life motto, ik niet, maar als er niets meer, zeg ik tegen mezelf ‘get Up, mond-doekje, opnieuw doen!

Geef een reactie

Scroll To Top