Snelevacature Amsterdam

Slaap maken?

Schlafmittel als Droge
Duitsland, meer dan 1,2 miljoen mensen zijn veel meer afhankelijk van recept slaappillen. Veel Verslaafden konden worden gebracht in het advies van de Federale vereniging van de duitse verenigingen van Apothekers van de Verslaving, als ze zouden worden voldoende gewist Meer dan 1,2 miljoen mensen in Duitsland recept slaappillen. Volgens een rapport van de Federale vereniging van de duitse verenigingen van Apothekers. De studie laat ook zien dat vooral oudere mensen gered konden worden van een drugsverslaving, als Artsen en apothekers beter zou zijn om te verduidelijken.

In Duitsland, meer dan 1,2 miljoen mensen door een benzodiazepine op basis van tranquillizers en slaappillen. Het voorschrijven van slaap steun leiding al na zes tot acht weken om een drugsverslaving en wordt door velen beschouwd als de medicijnen met de hoogste misbruik tarief. De onlangs op dit onderwerp verschenen rapport van de Federale vereniging van de duitse verenigingen van Apothekers (ABDA) toonde bovendien aan dat met name de oude mensen van Artsen en apothekers waren niet voldoende op de hoogte over het enorme potentieel voor verslaving aan slaap.

Een groot aantal van drugs verslavingen kunnen worden voorkomen, daarom, door een eenvoudige bewustzijn – volgens de ABDA, de Getroffen om het niet te weten, vaak tot grote risico op verslaving. Vooral van het verkeerd gebruik van kalmerende medicijnen mensen boven de 65 jaar zijn getroffen.

Slaap-deprivatie als een pilot project

In een pilot-project van de ABDA, nu werden opgeruimd onder medisch toezicht slaap-verslaafden van de risico ‘ s en bijwerkingen van hun eigen drugs-verbruik systematisch en in detail. Op hetzelfde moment werden geplaatst in een ambulante revalidatie, de slaap betekent naar beneden en gestript.

De resultaten van het experiment verrast worden door de onderzoeker: slechts ongeveer 5 procent van de patiënten ernstige ontwenningsverschijnselen ontstaan bij alle verschijnselen. 46 procent van de patiënten kan na het verstrijken van het project op de slapen gemiddeld op 28 procent van de Verslaafden konden worden gesteld op ten minste aan een lagere dosis.

Slapen: Geen verslaving bewustzijn in de Getroffen

Veel van de slaap-Afhankelijke geen verslaving bewustzijn. Volgens Andreas Kiefer, Voorzitter van de Federale kamer van apothekers – zou het meest Getroffen in de positie om met behulp van een ambulante opname, begeleid door een intensieve ondersteuning van het Stuiteren van de drugs verslaving. Belangrijk is niet alleen de bereidheid van de Verslaafden, maar ook de medewerking van de behandelende Artsen. Volgens de ABDA, was tijdens het onderzoek dat de meeste van de onderwerpen had nooit eerder geprobeerd, de gevaarlijke slaap steun verkopen. Ook veel Artsen een gebrek aan de juiste bewustzijn, uw patiënt voldoende te informeren.

Geef een reactie

Scroll To Top